PLstar Kosmosas 2019 naujausias Mados ilgomis Rankovėmis viršutinių drabužių siuvimas, Klasikinis siaubo filmas 3d Spausdinimo palaidinukė Vyrai Moterų Puloveriai

€11.15

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w179205

Spalva: Kaip parodyta nuotraukoje (Tikrasis klausimas bus atrodo taip pat, kaip paveikslėlyje, tačiau gali būti šiek tiek kinta spalvos dėl apšvietimo poveikį per foto vartojate arba pasiūlymo teikėjo ekrano nustatymas.)

Parama Mažmeninės / Didmeninės ir Dropshipping

Naujas stilius atvyksta Kiekvieną dieną!

Mūsų tarnybos 1 - Mes teikiame aukštos kokybės produktas. 2 - Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 3 - galime pasiūlyti Lašas Laivybos ir naujausias Dizaino stilius jums.

4 - Jei norėtumėte pirkti didelio kiekio,prašome siųsti laišką į mus, pasiūlysime jums geriausią kainą! 5 - Mes garantuojame jums nulinės rizikos prekybos patirtį. 6 - Prašome įsitikinti, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą ir tt., teisinga ir išsami. 7 - nemokamas pristatymas pristatyti greitai. 8 - Praneškite mums turi laiko pasikalbėti su jumis, nereikia atidaryti ginčo pirmas. 9 - Mes naudosime Kinijos aviacijos greitą pristatymą, Jūs netrukus gauti prekes.Apie Spalvų Skirtumai Dėl apribojimų, fotografijos ir neišvengiamų skirtumų monitoriaus, spalvos parodė, negali būti 100%, tas pats ir su tikrąjį daiktų.Tikiuosi, kad jums galėtų suprasti, tai gerai.Ačiū!Dėkojame už jūsų paramą ir linkime jums malonaus apsipirkimo internete.

Mieli draugai: Mes factory outlet,ir paramos lašas laivybos.Jei jums reikia parduoti savo produktų, mes galime jums pasiūlyti nuotraukas be watermark.

Mes taip pat priimame PASIDARYK pats į cutomize stiliaus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Paketą, įskaitant: 1 vnt Palaidinukė, DYDIS PASTABA: Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū.Tai yra Azija dydis, yra mažesnis nei JAV,ES,UK,AU dydžio, prašome patikrinti dydžio lentelė.

Unisex, Vyrai ir moterys gali dėvėti jei dydis tinka.

Azija dydis, Pasirinkti didesnius, nei įprastai.Patikrinkite dydį lentelėje prieš perkant, ačiū.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių ,5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių , mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus .Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

4. Prašome mums žinutę, prieš jums pasirengti palikti neigiamą atsiliepimą, arba atidaro bet kokio ginčo tvarka .

Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Paruošimo Laikas: mums reikia 2-3 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

Pastaba:

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš Shinside, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.

Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo

Mielas drauge,jūs galite mokėti pinigus : kredito kortelė/webmoney transfer/debeto kortelės/western union " / " QIWI Piniginę,

1. Oro paštu (15-90 Dienų Pristatymas) (Nemokamas pristatymas+Sekimo numerį)

2. EMS (10-25 Dienas su Sekimo Numerį,Reikia papildomų Siuntimo išlaidų)

3. DHL ( 5-10 Dienų Pristatymas su Sekimo Numerį,Reikia papildomų Siuntimo išlaidų)

Taip pat Galite Naudoti UPS,Fedex,TNT !

1. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų.

3. Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

4. Kai perkate, prašome nedvejodami palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 90 dienų, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

5. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną .Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome piktintis savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Žymos:Redmi 6x Atveju Piniginės, Psss Jutiklis Autel Mx, Vespa Lx Priekinis Krovinių, Vespa Lx 50 Lipdukų, Suzuki Swift 1 3 Rinkinys, Ninja Samurajus Profanas, Veganų Prezervatyvai Kanada, Samsung B130 Baterija, Rausvos Spalvos Stilius, Sleepwear.

Uždaryti Tipas NĖRA
Drabužių Ilgis Reguliariai
type2 Hallowmas megztiniai 2017 moterų mados,ponios marškinėlius
type7 Harajuku palaidinės,harajuku hoodies,hip-hop hoodies
Storis Standartas
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Spandex
Nuimamas Dalis NĖRA
Type1 moterų/vyrų tiktų Liesos Kodeinas kavos pieno 3d atspausdintas nustatyti poilsiu kelnės
Audinio Tipas Broadcloth
Lytis VYRAI
type5 moterų palaidinukė 3d atspausdintas megztinis merginos charakterį, hoodies
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Spausdinti
Tipas Reguliariai
Prekės Pavadinimas PLstar Kosmosas
Modelio Numeris FH
type6 Kalėdų moteris žieminių drabužių,marginta palaidinukė
Stilius Mados
type8 prakaito tinka moterims sportiniai kostiumai 2 dalių rinkinys moterims
Su gobtuvu No
type3 moleton feminino ponios marškinėlius,charakterį megztinis
Apykaklės O-Kaklo
Elemento Tipas Megztiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

PLstar Kosmosas 2019 naujausias Mados ilgomis Rankovėmis viršutinių drabužių siuvimas, Klasikinis siaubo filmas 3d Spausdinimo palaidinukė Vyrai Moterų Puloveriai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai