Stenzhorn -1/8 xiao Ming 5# bjd doll į akis turime dvi stilius įstaiga

€30.12

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w17889

modname=ckeditor

Gerbiamas kliente, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Visi žaislai yra nuogas, įskaitant galvos, kūno, išskyrus plaukų ir makiažas, drabužiai ir batai ir kiti priedai, mūsų nemokamas pristatymas pora akis, jei jums patinka, susisiekite su manimi.Ačiū. 1 Akis:

jūs galite pasirinkti spalvą, akis,arba mes išsiūsime akių spalva atsitiktinai,ačiū.Makiažas pasirinktinai: Makiažas yra tik atsilaikyti, neapima kūno.Mes bus padaryti iki veido kaip nuotraukoje, bet galima tik tuo atveju, įsitikinkite, kad panašumas yra apie 70%-80%.Ten vis dar gali būti nedidelis skirtumas tarp atskirų lėlės. 2 Pristatymas:

Plikos lėlės reikia 3 darbo dienų.

Make up lėlės reikia 5-7 darbo dienų.

Prekės yra vežamos ePacket AR Kinija Paštu, Oro Paštu daugelio šalių, per 15-30 darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo skirtingų vietų ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 45 dienų. 3 Atsiliepimai:

1. Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimo!

2. Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų ir produktų, tiesiog dėkingi, kad jūs galite palikti mums TEIGIAMĄ grįžtamąjį ryšį su 100% užpildyti penkių žvaigždučių už visus DSRs.

3. Jei bet problema atsitiko, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti ir susisiekite su mumis ir mes jums išspręsti bet kokią problemą, jums ne kartą.

4. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be susisiekite su mumis pirmą, kurios turės įtakos mūsų sąskaitą iš tiesų blogai.

5. Jūsų supratimas yra labai dėkingi ir maloniai kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti taip greitai, kaip mes galime.

Žymos:14 Bjd Doll, Pagal Užsakymą Pagamintos Lėlės, Neil Bjd, Lėlės Man Per Daug, Apatinės Kelnės 18 Lėlės, Spinta Lėlės, Hat Bjd, 13 Bjd Doll, Bjd Nuotrauka, Bjd Stenzhorn.

Elemento Tipas Lėlės
Modelio Numeris 1/8
Forma 1/8
Tipas Matryoshka Lėlės
Medžiaga Derva
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Prekės Pavadinimas stenzhorn
Savybės Dıy Žaislas
Lytis Merginos
Įspėjimas lėlė
Amžius > 8 metų amžiaus
Baterija Ne
Mfg Serijos Numeris Mados
BJD/SD Požymis lėlė
Temos Filmų ir TV
Matmenys 1/8

Parašykite savo atsiliepimą!

Stenzhorn -1/8 xiao Ming 5# bjd doll į akis turime dvi stilius įstaiga

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai