JUODA RŪKO GATVĖ Naujas Išplėstas, Ilgas, Aukštas, Žemas, Pusėje Užtrauktukas Unisex Vyras Grobis Marškinėliai Hip-Hop Vyrų Streetwear Hem Pledas Mėlyna Raudona

€23.37

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w178316

S Peties 40 Krūtinė 94 Ilgis 80--87

M Peties 43 Krūtinė 100 Ilgis 82--89

L Peties 45 Krūtinė 110 Ilgis 95--92

XL Peties 47 Krūtinė 121 Ilgis 91--96

CM

mokėjimo

Šiuo metu, jūs galite atsiskaityti , visa, MasterCard, QIWI ir banko pavedimu.Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ir Euro6000. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.juozasrimkus.lt ateityje.

Pristatymas

kaip įprasta, mes išsiųsti kinija po oro paštu.

jei reikia siųsti,galite pasirinkti avs.bet reikia pridėti shiping kaina

klausimas:

klausimas: jeigu prekės yra sandėlyje?

atsakymas:kokie mes, sąrašas yra sandėlyje,bet kadangi mes turime daug skirtumas stiliaus.taigi, kažkada turės keletą prekė yra sandelyje.bet jei ne stock,po jūsų užsakymą,mes su jumis susisieksime pirmą kartą,todėl jūs galite pakeisti kitais arba atšaukti užsakymą

klausimas:jei prekės yra autentiškas?tai, kad pats, kaip nuotrauka ?

atsakymas: kurį mes parduodame, yra visi pagaminti kinijoje,bet prekės žymuo,ženklas.ir mes galime įsitikinti, kad yra 100% pats, kaip paveikslų paroda .kurį matote kurioje gaunate

klausimas: kaip ilgai aš galiu gauti?

atsakymas: siųsti kinija paštu, oro paštu,kai kurių šalių, reikia tik imtis apie 20 dienų.kai kurių šalis turi imtis, apie 30-60day.

klausimas: jei aš ne gauti prekes,ką aš galiu padaryti ?

atsakymas: jei jums nnorėdami gauti savo prekes 50day,jūs galite susisiekti su mumis ir mes tikrai galima gauti 100%,jei jūs ne gauti,mes galime suteikti jums grąžinti ar išsiųsti.

klausimą:kaip aš galiu rasti jūsų parduotuvėje ?

atsakymas: galite pridėti savo parduotuvę į jūsų mėgstamą .

www.juozasrimkus.lt/store/1455042

Jei esate Pasitenkinimo savo prekes,prašome pateikti mums 5 stare atsiliepimų.Ačiū

Atsiliepimai:

Patenkintas klientas mums yra labai svarbus!Jei jus tenkina mūsų daiktų, galite palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes bus daryti tą patį už jus.

Jei manote, kad nesate patenkinti mūsų daiktų ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes stengiamės išspręsti jas kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 7days, gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę

Žymos:Pledas Raudona Marškinėliai, Juodas Raudonas Pledas Marškiniai, Priešrūkinis žibintas Led, Auto Rūko, Rūko Toyota, Juoda Ir Raudona Marškinėliai, Juoda Raudona Marškinėliai, Rūko Halogenų, Rūko Ford, Vyrai Pledas Marškiniai.

Lytis VYRAI
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Stilius HIP-HOP
Elemento Tipas Marškinėliai
Audinio Tipas Broadcloth
Prekės Pavadinimas JUODA RŪKO GATVĖJE
Rankovės Stilius Reguliariai
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Tipas Pledas
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Apykaklės Turn-žemyn Apykaklės

Parašykite savo atsiliepimą!

JUODA RŪKO GATVĖ Naujas Išplėstas, Ilgas, Aukštas, Žemas, Pusėje Užtrauktukas Unisex Vyras Grobis Marškinėliai Hip-Hop Vyrų Streetwear Hem Pledas Mėlyna Raudona

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai