Eightale Dubajus Vakaro Suknelė su V-Kaklo Zawalcowany Caftan ilgomis Rankovėmis, Satino, Aukso Varčios Musulmonų arabų Promenadzie Suknelė Šalis Suknelė chalatas de soire

€100.16

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w176738

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę

Prašome Pastabos:

1.Dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos,taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį,prašome pasirinkti, kaip mūsų spalvų paletę ir dydžio diagramos,becase dydis gal šviečia įvairių su jūsų šalyje.

2.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie savo išsamią dydžio krūtinė___,juosmens___,klubų___,tuščiaviduriai ant grindų su bateliai___colių arba cm ir įvertinti save kaip mūsų priemonės, instrukcija.

3.Jei jūs esate asmuo, Brazilijoje,prašome apsvarstyti.Savo šalyje jis yra labai difficlt išvalyti užsakymą,todėl mes paprastai siųsti suknelę, Kinijoje Po Oro(25-30 dienų),ir tai laivybos mothed yra labiausiai paprasta išvalyti užsakymą.

4Brazilian draugų dėmesio: prašome palikti savo CPF dėl jūsų, kad, kai jūs pasirenkate greitai express, pavyzdžiui, DHL,EMS.muitinės reikia .Ačiū už jūsų bendradarbiavimą

5.Jei jums reikia, kad ši suknelė skubiai,prašome don\ \ 't pasirinkti www.juozasrimkus.lt standartinis pristatymas ar ePacket ,laivybos laikas yra labai lėtai(25-35 dienas).

Žymos:Undinė Ilgai Vakare Gown, Caftan Maroko, Caftan Musulmonų, Caftan Turkija, Glamours Vakare Gown, Sidabro Undinė Vakare Gown, Caftan Medvilnės, Efektingas Vakare Gown, Abaja Caftan, Koralų Mermaid Vakare Gown.

Mados Elementas derliaus
Prekės Pavadinimas Eightale
Proga Oficialus Vakaras
Traukinys Valymo Traukinio
Rankovės Stilius bakas
Talėja Natūralus
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Apdaila Duobute
Siluetas Trimitas / Mermaid
Modelio Numeris 2E202010144
Kilmės KN(Kilmės)
Iškirpte V-Kaklo
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Medžiaga Poliesteris
Tikrasis Vaizdai No
Audinio Tipas Satin

Parašykite savo atsiliepimą!

Eightale Dubajus Vakaro Suknelė su V-Kaklo Zawalcowany Caftan ilgomis Rankovėmis, Satino, Aukso Varčios Musulmonų arabų Promenadzie Suknelė Šalis Suknelė chalatas de soire

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai