Plotas Kilimas Itin Minkštas Pūkuotas Kilimėlių Ne Slydimo Kilimėliai Prabangus Kilimas, Kilimai Šiuolaikinio Namų Dekoro, Miegamojo Kambarį Prabanga Lova APKABINTI-D

€7.38

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w176220

Plotas Kilimas Itin Minkštas Pūkuotas Kilimėlių Ne Slydimo Kilimėliai Prabangus Kilimas, Kilimai Šiuolaikinio Namų Dekoro, Miegamojo Kambarį Prabanga Lova APKABINTI-Pasiūlymai

Ypatybė:

1. Didelio tankio nedidelis ir patvarus, neslystantis taškais apačioje didina trintį tarp kilimų ir grindų, kad jis nebūtų stumdomas aplink ant jūsų grindų.Nereikia, už papildomą pagalvėlę apačioje.

2.Šis kilimas suteiks prabangos prisilietimą prie jūsų namų, be jokių abejonių, kvapas.HIPO-ALERGINIŲ IR nenuodingos, tai labai minkštas kilimas yra ideali puošmena virš kėdės ar lovos, naudojant vaikų miegamieji, naudojant minkštą žaisti kilimas arba nap vietos, ar už savo mylimas augintiniai su šiek tiek daugiau prabangos

3.Šių mesti pledai funkcij-ultra storio krūva ultimate komforto.Minkštos medžiagos, šie kilimėliai yra lengvai valomi, jaukus dėl savo kojų, kaip jūs vaikščioti, ir padaryti puikus priedas prie jūsų namų, nes jie yra cool vasarą ir šiltas žiemą.

4.Šis kilimas bus ilgalaikis ir nebus pralietas arba blogėja, kaip ir kiti pledai iš tokio ir ieškosime naujų už metus į priekį.

5.Šių pliušinis plotas mesti pledai, idealiai tinka bet kurioje patalpoje namuose, įskaitant gyvenamieji kambariai, miegamieji, namų biuro patalpose ar virtuvėje.Šis pūkuotas kilimas taip pat gali būti naudojamas atvirų erdvių ir koridorius minkštos, patogios grindų padengimo, kuris yra Su jo didelės aprėpties talpa, šis kilimas yra puiki estetinė apdaila arba komforto, nesvarbu, kur jums pasirinkti jai.

6.Šių kambarį kilimėliai yra pagaminti su visų natūralių medžiagų, todėl kilimas labiau atsparūs reguliariai dėvėjimosi ir plyšimo.Į kilimėlių niekada per apdoroti, todėl jie išlaiko savo natūralų minkštumą.O krūvelė pluoštai, gauti minimalios sumos, gydymo, zomšiniai palaikymas šis kilimas yra specialiai apdorotas taip, kad ilgaamžiškumą kilimas yra ne pavojus.

Aprašymas :

Audinio sudėtis: Akrilas pliušas

Modelis: Širdies formos

Spalva: violetinė,pilka, juoda, vyno raudona, balta,rožinė

Pastaba:

Dėl vadovo priemonė, prašome leisti 1-2mm nuokrypis

Tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl stebi ir ligth poveikis

1xCarpet

Žymos:Auto Dalys Kansai, Celine Cabas Chic, Batery šviesos Lego, Grupė Xiomi Nabd 4, Batery Ličio 9v, Cigarų žiebtuvėlio "pasidaryk Pats", Estima Mėnulio šviesos, Batery Nikon D310, Batery Lumix Bmb9.

Technics Neaustinės Tekstilės
Plauti Stilius Plauti Rankomis
Vieta gyvenamasis kambarys
Apdailos Stilius As
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Dizainas Kita
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas Nonslp kilimėliai
Modelio Tipas Širdį
Transporto Pardavimas As
Modelio Numeris Kilimas
Naudoti Miegamasis
Formos Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Plotas Kilimas Itin Minkštas Pūkuotas Kilimėlių Ne Slydimo Kilimėliai Prabangus Kilimas, Kilimai Šiuolaikinio Namų Dekoro, Miegamojo Kambarį Prabanga Lova APKABINTI-D

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai