Premium Silikono Rankena, Rankovių, Dangtelis Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis Rankena Odos Apvalkalas&Reguliuojamas Karka Dirželis, Reikmenys

€4.97

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w175545

Aprašymas:

Savybės:

1. Rankenos dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, kuri gali veiksmingai užkirsti kelią prakaito, dulkių ir įbrėžimų.Anti-slydimo iškilimų padidinti jaustis ir jaučiasi.

2. Reguliuojama vairo diržas leidžia savo rankas, atsipalaiduoti be nuleisti valdytojas.Aukštos kokybės PU medžiagos turi super ilgaamžiškumas ir Velcros dizainas leidžia lengvai reguliuoti ilgio dirželį, kad atitiktų skirtingus poreikius.

3. Aukštos kokybės touch control rankena, padengti ir golonka dirželis gali ne tik užkirsti kelią dėvėjimosi ir plyšimo, bet taip pat užkirsti kelią jutiklinis valdiklis nebūtų išmesti žaidimo metu.

4. Jutiklinis valdiklis ir anti-drop rankena padengti, yra nustatyta kablio ir kilpos.Rankena rankovėmis sagomis, trijų padėčių reguliuojamas ir stacionarių dirželiai, ir sandarumą galima reguliuoti pagal dydį kiekvieno asmens savo delno.Rankena silikono mova yra išbandytas realiomis mašina, ji neturi blokuoti signalą ir gali būti naudojamas su savimi.

5. Šiame rinkinyje yra viskas, ko jums reikia ieškoti VR žaidimai: 2 VR touch " valdiklis apima, 2 valdytojas rankena padengti, ir 2 karka dirželis.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda,Balta, raudona, mėlyna(Neprivaloma)

Pareigos: atsparus vandeniui, dulkėms, įbrėžimams atspariu

Taikoma: už Oculus Quest 2

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakavimo Sąrašas:

VR Touch " Valdiklis Padengti x 2

Valdytojas Rankena Padengti x 2

Karka Diržo x 2

1633 / 5000

翻译结果

Žymos:Htc Gyvo Garso Dirželis, štampus 2 Odą, Kontrolės Vr, Deepoon E2, Oculus Quest 2 Dirželis Gomvr, Oculus Quest 2 Dirželis, Oculus Quest 2 Veidą Padengti, Oculus Quest Dirželis, Quest 2, Oculus Dirželis.

Prekės Pavadinimas OOTDTY
Tipas Padas
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Modelis oculus quest2
Suderinamos Prekės oculus quest2
Pakuotė No
Dydis 19x13x2cm
Modelio Numeris 11UB4NB1102198-R

Parašykite savo atsiliepimą!

Premium Silikono Rankena, Rankovių, Dangtelis Oculus Quest 2 VR Touch " Valdiklis Rankena Odos Apvalkalas&Reguliuojamas Karka Dirželis, Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai