Micro Kraštovaizdžio Puošmena Pelėda Formos Kūrybiškumą Žaliųjų Augalų Dovanos Automobilio Darbalaukio Išskirtinį Apdailos Reikmenys

€5.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w175475

Savybės:

1. Patvari medžiaga-produktas yra pagamintas iš dervos medžiaga, o paviršius apdorojamas dervos liejimo procesas, nuostabiai poliruoti, be šerpetų, sklandžiai vertus, jausmas, subtili ir graži.

2. Išvaizda dizainas: produktas yra mažas, ir subtili, ir jis yra sukurtas, kaip pelėda.Rinkinys, 4 spalvų, gali patenkinti savo įvairių lengvatų.

3. Taikymo sritis: spalva produktas yra geros išvaizdos, kurios gali sumažinti akių nuovargį.Jis tinka dekoravimo stalai, patalpų, automobilių ir kitų progų sukurti šiltą aplinką.

Aprašymas:

Šis produktas yra pelėda formos papuošalas, pagamintas iš tvirtos ir ilgaamžės medžiagos, su subtilus ir gražus išvaizdą.Jis tinka dekoravimo stalai, patalpų, automobilių ir kitų kartų, patogu ir praktiška.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Derva

Dydis: 2.5*2.5*3cm

Forma: Pelėda

Pakuotė:

4 vnt./set* Pelėda formos ornamentais

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos:Slinkti Marškinėliai, Dekoro Pelėda, Kūdikių Sienos Tapetai, Diamond Dažų Pelėda, Grindų Plakatas, žuvų Nagų Lipduką, Drugelis Decal, 3d Tigras, C Skrybėlę, Fototapet.

Yra Protingas Prietaisas No
Dydis 2.5*2.5*3cm
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Antikos Imitacija
Temos Talismanas
Medžiaga Mediena

Parašykite savo atsiliepimą!

Micro Kraštovaizdžio Puošmena Pelėda Formos Kūrybiškumą Žaliųjų Augalų Dovanos Automobilio Darbalaukio Išskirtinį Apdailos Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai