Vaikų geografijos žinių, švietimo ištrinti juoda nulio žemėlapį pasaulyje nulio plakatas folijos sluoksnio dangos Pasaulio vėliavos žemėlapis 82x59 CM

€12.29

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w175453

Funkcijos visiškai naujas ir aukštos kokybės kelionių pasaulyje Nulio žemėlapį Geriausia pardavimo Nuostabi produktai, Pagaminti Kinijos Puikus, puikus parodyti, kur buvote kelionės Ateina supakuota slidus vamzdis ,todėl ji gali būti teikiama kaip dovana.Specifikacijos Spalvos: žr. nuotraukas Dydis: 84X59 CM Medžiaga: kraft popieriaus Rinkinį Sudaro :

1 x Plakatas pasaulyje Nulio Žemėlapyje

Apmokėjimas:

* Priimame mokėjimo www.juozasrimkus.lt paramos.

* Visas mokėjimas turi būti sumokėtas per 3 dienas po pateikiant užsakymą.

Vežimą:

* Siunta bus sutvarkyta per 2 darbo dienas, kai mokėjimas yra baigtas.

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija paštu, oro paštu, kuris trunka apie 25-30 dienų atvykti į paskirties vietą.Jei jums reikia prekių skubiai, galite pasirinkti kitas greičiau pristatymo būdą sąraše.Jums reikia mokėti už pristatymo išlaidas.Bet mes galime jums pasiūlyti nuolaidą produkto.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo, mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės, jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

* Jei jums nereikia gauti savo produktą 30days po pristatymo metu, prašome sutartį su mumis kaip įmanoma greičiau

Grįžti:

* Prašome sutartis mums prieš pateikiant užsakymą, o tai gali padėti išvengti gauti elementą esate nepatenkinti.

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas; jūs galite grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo.Grąžinimo priimamas per 7 dienas po to, kai jūs elemento gavimas.Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, patirtas laivybos produktų atgal.Prieš paštu mums atgal prekę, prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija.

* Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.Dėkojame už jūsų apsvarstyti mus.

Atsiliepimai :

* Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pasitenkinimą.Todėl jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

* Jei esate patenkinti mūsų daiktų, nedelskite ir mums duoti teigiamų atsiliepimų.

* Jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkinius, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamų, neutralių atsiliepimų.Mes negailėti pastangų siekiant ją išspręsti.

* Ačiū už paramą mums, ir mes nuolat dėl siūlančių geriausias paslaugas ir jums produktas.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo!

Žymos:žemėlapis Pasaulyje Plakatas, Schmuck, Debesų Lietus, Keista Meno Plakatas, Pasaulio žemėlapis, Plakatas Punk Rock, Crown Dėklas, žemėlapis Sunkiai, žemėlapis Nulio, Trinamą Pildymas.

Medžiaga krapt knygos medžiaga
Stilius derliaus plakatas
Naudoti kavos kambarį kambarį apdaila
Modelis 3D Lipdukas
Temos Modelis
Scenarijus SIENOS
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 84X59CM
Namų Dekoras už kambarį kavinė apdaila
Tema apie derliaus popieriaus
Naujas Atvykimas karšto pardavimo derliaus plakatas pasaulio žemėlapis
Karšto Pardavimo Aukštos Kokybės
Klasifikacija Jungiklio Skydelis Lipdukai
Specifikacija Single-piece Package
Sienos Lipdukas sienos meno amatų
derliaus popieriaus retro Kraftpopieris

Parašykite savo atsiliepimą!

Vaikų geografijos žinių, švietimo ištrinti juoda nulio žemėlapį pasaulyje nulio plakatas folijos sluoksnio dangos Pasaulio vėliavos žemėlapis 82x59 CM

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai