Mediniai Gl Aromaterapija Eterinių Aliejų Difuzorius Inhaliatoriaus Oro Drėkintuvas Buitiniai Drėkintuvai, Oro Kondicionavimo Kameros

€24.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w175017

NĖRA ŠILUMOS/VANDENS REIKIA: Skirtingai nuo naftos šildytuvų ir vandens pagrindu aromaterapija aliejus, difuzoriai, tai vienas nereikalauja jokios šilumos ar H2O.Vietoj to, skiedžiant aliejus, gl difuzorius gebėjimas atsisakyti kietas garų žinoma išlaiko vientisumą ir kokybę jūsų terapinės klasės eteriniai aliejai.Tai suteikia jums švaresnė, lygesnė ir daugiau aromatinių garų.

REGULIUOJAMAS INTENSYVUMAS: Mes suprantame, kad kartais reikia šiek tiek daugiau arba šiek tiek mažiau kvepalų, priklausomai nuo jūsų nuotaikos, kuris yra, kodėl mes padarė ją taško aprūpinti mūsų medinių difuzorius su rankena, kuri leidžia jums kontroliuoti intensyvumo aromatinių garų.

AUTO-IŠJUNGTI FUNKCIJĄ: Tai unikali oro difuzoriai atsisakyti kvapus garų 10 minučių intervalais

(10 minučių, 30 minučių).Kiekvienas kvapas difuzoriaus, taip pat yra įrengta su patogiu auto-off " funkcija, kuri automatiškai įjungia prietaisą išjungti, po 3 intervalais tik tuo atveju, jei pamiršti, kad galia, tai žemyn, prieš išvažiuojant iš namų ar biuro.

LENGVA NAUDOTI: Stop fussing su tais clunky kambarys difuzoriai, kad vos deiver bet aromatas~ o vietoj to gauti sau vieną iš šių patogi natūralus aliejus, difuzoriai.Jums nereikia pridėti jokių vandens ar taikyti šilumos, todėl jie yra daug lengviau ir saugiau naudoti.Yra 7 spalvos, nuotaika šviesos,Auto-kintančių spalvų Šviesą.Taip, kad tiktų įvairių aplinkų.

Kištuko Tipas :EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Tipas:Eteriniai Aliejai Difuzorius

Spalva:šviesiai geltona

Medžiaga:PP+ABS+Gl

Galia:24V

Įtampa:100V-240V AC

dydis:10.9*16cm

Taikymo plėtra rūkymas:App 20-30 kvadratinių metrų

Produkto Svoris:App 810g (be Transformatoriaus.)

Pakuotė:

1 x Aromaterapinis Difuzorius

1 x Adapteris

1 x Vartotojo Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Išleidimo Puma Sportbačiai, Rele Wifi 220v Sonnof, Atleiskite Mygtuką Joycon, Rele Kietojo 100a, Lenovo Gt1 Ausines, Lenovo G780 Kietajame Diske, Lenovo Stiklo Tb2 X30f, Lenovo G700 Procesorius, Lenovo Helix Touchpad.

Klasifikacija Drėkinimas
Funkcija Ultragarso Sterilizuoti
Naudoti Namų ūkio
Formos Klasikinis Stulpelio
Įrengimas Mini
Patekimo į rinką laikas Rugpjūtis-15
Tipas Ultragarsinis Drėkintuvas
Drėkinimo Pajėgumas 300ml/h
Rūkas Lizdo Kiekis Vienas/a
Galia (W) 5w
Drėgmės Kontrolė vadovas
Talpa 1L
Drėkinimo Metodas Ultragarso
Laiko Funkcija No
Triukšmo 36db
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Aromato Difuzorius
Prašymas 11-20㎡
Vandens trūkumas Power-off Apsauga No
Veikimo Būdas Klaviatūros Tipas
Maitinimo Tipas USB
Įtampa (V) 6V
Prekės Pavadinimas FGHGF

Parašykite savo atsiliepimą!

Mediniai Gl Aromaterapija Eterinių Aliejų Difuzorius Inhaliatoriaus Oro Drėkintuvas Buitiniai Drėkintuvai, Oro Kondicionavimo Kameros

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai