MD-3010II Požeminis Metalo Detektorius De Metales Subterraneos Aukso Detektorius Aks Ritė Detektorius Aukso Detektorius, Ieškiklis Skatinimo

€77.91

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w174606

MD-3010II Metalo Detektorius

Metalo detektoriai dažniausiai naudojami aptikti požeminių metalinių daiktų.Be to, karinės programos, ji taip pat plačiai naudojamos saugumo patikrinimus, archeologija, naudingųjų iškasenų paieška ir žvalgyba, lobių medžioklė, ieško metalo pašalinių ant vejos, ir pan.MD-3010II taip pat ypač tinka rasti metalo pašalinių dykumoje, kur auksas ir sidabras yra prioritetai.

Mūsų MD-3010II taip pat įeina patentuotas target ID technologija ir patentuotu atpažinimo funkcijas.Ši technologija turi dvi kontrolinės svarstyklės, leidžia jums peržiūrėti detektorių tai diskriminacija nustatymas (mažesnės apimties) ir analizuoti kiekvieną aptiktą taikinį.

Instrukcijos

*Įjunkite detektorius, jutiklis turėtų būti normalios darbo sąlygos.

*Vieta detektorių ant stalo ir pašalinti metalinių daiktų dėvėti ant kūno, pavyzdžiui, laikrodžiai, žiedai, papuošalai ir kt.

*Nustatykite aptikimo laivą taip, kad aptikimo paviršiaus veidus lubų.

*Tiriamasis objektas 2-3 cm virš bandymo valdyba, o tada lėtai valyti visoje bandymo valdyba.

*Perkelti aptikimo valdybos tinkamu greičiu.Jei greitis yra pernelyg greitas, jums negalės sutapti nuskaito ir bus praleisti kai kuriose srityse.Tuo pačiu metu, jautrumas sumažės, o giliai palaidotas metalo objektai bus praleisti.

* Padaryti nustatymo diskas taip arti žemės, kaip įmanoma, ir padaryti jį lygiagrečiai žemės išplėsti paieškos asortimentą ir gylis.Jei jums veikia ant vejos, galite kreiptis vejos švelniai.

Lauko Tyrimas

*Įjunkite detektorius, jutiklis turėtų būti normalios darbo sąlygos.

*Kai nėra jokių metalinių daiktų-ne, prašau, rasti žemės.

* Palaidoti aptikimo tikslinė žemės ir išlaikyti atstumą, iš 1-2 metrų tarp tikslų.

*Išlaikyti atstumą tarp aptikimo valdybos ir žemės, tarp 1 ir 2 cm, ir perkelti detektorius lėtai per palaidotas padėties nustatymo tikslą.

*Kai tikslas yra aptikti, detektoriaus bus atlikti garso ir vaizdo LCD ekrane pradės mirgėti.

*Lėtai pakelkite nustatymo valdyba, gylis piktogramą ant LCD ekranas didės.

* * * Jei tikslas yra aptikti, jei stačiakampių akučių šokinėja nuo vieno taikinio modelio į kitą taikinį modelio, arba atvirkščiai, nustatytų tikslo negali būti ekrane, arba aptikimo zonos, gali būti vietovė, kurioje yra daug mineralų, taip mažinant Jautrumą ir išbandyti dar kartą, kad išvengti įvykio.

Pastaba

Produktas yra didelio jautrumo ir gali aptikti labai paslėptų objektų.Todėl nenaudingas signalus ir kitų kliūčių gali sukelti signalo suklaidinti.

Sprendimas: Bakstelėkite tikslą tik tada, kai mirksintis signalas kartojamas.Jūs galite įdėti nustatymo diską ant žemės ir nuskaityti ir atgal.Būkite atsargūs atskirti signalus, kad flash kartais ir signalus, kad ir toliau flash pakartotinai.

Siekiant sumažinti klaidingų signalų, galite padalinti mažas plotas, į lėtai nuskaityti ir glaudžiai persidengia, skenavimas.

Specifikacija

Baterija: 6 kaminai 9V baterijos

Srovė: 30 ma~60mA

Darbinė įtampa: 7.1~9.6 v

Signalo dažnis: 7.5 KHz +/- 1KHz

Darbo aplinka: nuo -20℃~60℃

Pakuotė

1PCS Požeminis Metalo Detektorius

1PCS Naudotojo Vadovas

Žymos:Ak Aukso, Ilgo Nuotolio Detektorius, Metalo Aukso, Md 3030 Gaubtu, Baterija Md 6250, Detektorius, Metalo, Aukso žmogus Aks, Komplektas Metalo Detektorius, Ritė Md6350, Ritė Detektorius, Metalo, "lego" Aukso Ak.

Modelio Numeris MD-3010II
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas spyonway
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Su LCD Ekranu Ar Ne Taip
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Sertifikavimo CE

Parašykite savo atsiliepimą!

MD-3010II Požeminis Metalo Detektorius De Metales Subterraneos Aukso Detektorius Aks Ritė Detektorius Aukso Detektorius, Ieškiklis Skatinimo

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai