Darbalaukio Stiklo Sodinamoji Lemputė Vaza su Retro Kieto Medinio Stovo ir Metalo Swivel Turėtojas Hydroponics Augalus, Namų Biuro Dekoras

€3.29

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w174530

Funkcijos: 1. Saugus:nėra jokios žalos, ir su ne keista, kvapas. 2. Patvarus:, Padarytą su aukštos kokybės medžiagų, nebūtų sulaužytas lengvai.Patvarus ir praktiškas įrankis jums. 3. Subtilus dizainas:Išskirtinį stiklo laivai su subtilus dizainas.Galite siųsti savo draugams, kaip ir praktiška dovana. 4. Tobuli papuošimai:Gražus Dekoratyvinis Amatų miegamasis, svetainė, kabinetas ir kt Aprašymas: 1. Ji padeda papuošti ir išvalyti jūsų namuose ar biure, geros apdailos, jums. 2. Puiki dovana siunčia jūsų draugas, giminės, kolegos ir pan. 3. Ji bus gražesnė ir akių chwytliwe, jei jūs įtraukėte kai kurie rieduliai į jį.Specifikacija: Spalva:Skaidri Tipas: Retro 1 Stiklinė,Retro 2 laboratorinės stiklinės,Retro 3 laboratorinės stiklinės,medinės 1 Stiklinė,medienos 2 laboratorinės stiklinės,medinės 3 laboratorinės stiklinės(pasirinktinai) Dydis: 1Beakers(A1) - Medinis padėklas: 16*14cm Stiklo Stiklinę Dia: 6cm / 2.36 colių 2Beakers(A2) - Medinis padėklas : 22*14cm Stiklo Stiklinę Dia: 6cm / 2.36 colių 3Beakers(A3) - Medinis padėklas: 28*14cm Stiklo Stiklinę Dia: 6cm / 2.36 colių Pakuotė: 1 * Retro Stiklinę Arba 2 * Retro Stiklinę Arba 3 * Retro Stiklinę 1 * medienos Stiklinę Arba 2 * medienos Stiklinę Arba 3 * medienos Stiklinę Pastaba: Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų understan : Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Žymos:Lemputė Puodą, Medinė Vaza, Lemputės Stiklo Vaza, Lempos Sodinamoji, Lemputė Vaza, Stiklo Sodinamoji, Lemputės Stiklo, Lemputė Sodinamoji, Darbalaukio Stiklo Sodinamoji Lemputė Vaza, Stiklas, Skaidri Vaza.

Dydis M
Stilius Modernus
Medžiaga Medienos;Mediniai
Funkcija Stalo Vaza
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Darbalaukio Stiklo Sodinamoji Lemputė Vaza su Retro Kieto Medinio Stovo ir Metalo Swivel Turėtojas Hydroponics Augalus, Namų Biuro Dekoras

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai