Dviračio Balno Dėvėti, atsparus PU Odos, Patogus, Kvėpuojantis Dviračių Sėdynės atsparus smūgiams Tuščiaviduriai Kelių Dviračių, Kalnų Dviračių Balno

€9.39

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w174001

Universalus Patogus Off-road Tuščiaviduriai Sėdynės Pagalvėlės Kalnų Dviračių Sėdynės Pagalvėlės

Savybės:

1. Patvari medžiaga: paviršius produktas yra pagamintas iš PU medžiagos, kuri yra minkšta ir patogi, ir vidus yra pagamintas iš sidabro luomu plieno lankas, kuris yra didelio stiprumo, atsparumo dilimui ir korozijai, tvirtos ir ilgaamžės.

2. Išvaizda dizainas: produktas priima tuščiaviduriai neatsiejama liejimo dizainas, pridedant aptakaus dizaino, kvėpuojantis ir patogus, prabangus ir gražus.

3. Taikymo sritis: produktas yra dviračių pagalvėlės, tinka kelių dviračiai, dviračiai, kalnų dviračiai ir kt., kuris gali patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.

Aprašymas:

Šis produktas yra dviračio balno sėdynės su tuščiaviduriu vientisas liejimo dizainas, tvirtas suderinamumo, prabangus ir gražus išvaizdą, tvirtos ir ilgaamžės, patogu ir praktiška.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU+sidabro Luomu plieno lankas

Dydis: 250*150mm

Svoris: 300g

Pakuotė:

1* Dviračių pagalvėlė

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos:Dviračių Gelio Sėdynė, Dviračio Sėdynės Silicio, Anglies Ec90 Nuo Balnelio Iškyšos, Padengti Gelio Balnelis, Celim Mtb, Dviračio Balno Pavasario, Balno Varantys Iki, Gelis Sillin, 100 Psi Siurblys, Balno Silicio.

Naudoti Kelių Dviračiai
Savybės Ultralight; pralaidžios Orui; Patvarus ir dilimui; Aerodinaminis desig
Svoris 300g
Vartotojas VYRAI
Kilmės KN(Kilmės)
Kategorijos Priekinės Sėdynės Kilimėlis
dviračio balno Dviračių Sėdynės; Dviračių Sėdynės; Priekinių Sėdynių Kilimėlis
Medžiaga PU+sidabro Luomu plieno lankas
Dydis 250*150mm
Korpuso Medžiaga Oda
Tinka Kelio Dviračiu,MTB
Modelio Numeris Dviračių Pagalvėlė
Spalva juoda,mėlyna,balta,raudona

Parašykite savo atsiliepimą!

Dviračio Balno Dėvėti, atsparus PU Odos, Patogus, Kvėpuojantis Dviračių Sėdynės atsparus smūgiams Tuščiaviduriai Kelių Dviračių, Kalnų Dviračių Balno

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai