Visiškai Apvalios gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond siuvinėjimo Kraštovaizdžio Erdvės, Durų Diamond Tapybos Kryželiu kalnų krištolas apdaila Mozaika

€12.10

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w173915

sveiki,

shanshiyoupin parduotuvė

SHAN SHI JŪS PIN yra puikus prekės ženklas, kuris reiškia puikus ir aukštos kokybės produktų, mes turime savų gamyklos su aplinkos pilnas dervos Diamond,importo didelio tikslumo Spausdintuvas ,galingas dizaino komanda ir po pardavimo komandos, Šio prekės ženklo produktai parduodami daugiau nei 50 šalių ir regiono,dauguma klientų kaip ji tiek daug.

Mūsų gamykloje, orientuota į deimantų paiting kryžiaus sticth 8 metus , ir gera vartotojo patirtį, mūsų įmonės veiklai .žmogiškas dizaino , kad Menų orginates iš gyvenimo, bet ir didesnis nei gyvenimą.diamond paiting kryžiaus sticth atrodo mūsų gyvenime, pasirinkti stilių norite ir padaryti jį, jums bus malonu tai.

Prekės pavadinimas:

Naudojimas: pagrindinis puslapis/hotel/biuro apdailos & dovanų

Diamond tipas: Visiškai

Skersmuo diamond: 2.8 mm

Drobė dydis:34 X24CM 49X34CM 64X44CM

Nuotraukos dydis:30X20 CM 45X30CM 60X40CM

Apie shippment

Krovinių: Nemokamas Pristatymas visame pasaulyje (keletą šalių, kurios nėra įtrauktos), daugumai šalių, nemokamas pristatymas pagal www.juozasrimkus.lt stardard pristatymas.

Pristatymo Laikas: Apie 7-15 darbo dienų.Kai kuriose šalyje gali vėluoti 1-2 savaites.

Mes laivas prekes per 5 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, 3, 4 žvaigždučių, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Apie mus

Mes abu gamykla įsikūrusi žemyninė Kinija ir vieną didžiausių internetinių parduotuvių Kinijoje.Mūsų tikslas yra būti didžiausia internetinė gamyklą ir parduotuvę pasaulyje per 3 metus.Mes siekiame būti įdomi ir naujoviška, pasiūlyti savo klientams didžiausią ir įvairių produktų, kad jie nori.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus Prekybos Vadybininkas ar el. paštu ir mes stengiamės atsakyti jums kuo greičiau.Ačiū už jūsų paramą!

Žymos:Diamond Siuvinėjimo Turas, 5d Namuose, Deimantų širdies, Diamand Tapybos Papildymo, Diamond Dažai, 5d Diamond Dažai, 5d "pasidaryk Pats" Diamond Tapyba Visą Gręžimo Derva, 5d Deimantų Meno Visiškai Gręžimo, Diamond Dažų Homfun, 5d Visa Gręžimo.

Medžiaga Derva
Taikomas Vietos Miegamasis ir Gyvenamasis kambarys
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Tipas Diamond Tapyba/Diamond Siuvinėjimui/Diamond Mozaika
Rinkiniai nebaigtas diamond mozaika
Drobė Dydis 34X24cm 49X34cm 64X44cm
Modelio Tipas Scenic
nuotraukos dydis 30X20cm 45X30cm 60X40cm
Naudoti Paveikslai
Rinkiniai rinkinį įrankiai,dervos ,deimantai, atspausdinta drobė
Rombo Formos ROUND
Įrankiai Pincetai, Pick-Up Įrankiams
Stilius Europa
Prekės Pavadinimas SHANSHIYOUPIN
diamond tipas Rubiko Apvalus Deimantas
Forma Vieną
Audinio Tipas Aliejus, drobė
Spalvų skaičius 1-30
Įklijavimo Srityje Pilnas
Prekės numeris SSYP-naujas-176
Rėmas No
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė

Parašykite savo atsiliepimą!

Visiškai Apvalios gręžimo 5D "PASIDARYK pats" Diamond siuvinėjimo Kraštovaizdžio Erdvės, Durų Diamond Tapybos Kryželiu kalnų krištolas apdaila Mozaika

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai