Taktinis MUMS Airsoft M88 PASGT Kelver Swat Šalmas su Aiškiai Skydelis Juoda - Pasaulio karinių Parduotuvė

€29.52

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w1738

Specifikacijos: Airsoft M88 PASGT Kelver Swat Šalmas su Aiškiai Skydelis Juodas, pagamintas pagal didelio tankio pluošto meterial.

Dydis: reguliuojamas, fiting visi.

Grynasis Svoris: 0.725 kg

T jis paveikslėlyje gali būti šiek tiek kitoks, šiek tiek spalvos nuo gaminio gausite, dėl skirtingų monitorių.Prašome žinoti prieš siūlymą.

Atsiliepimai:

1> Jūsų Atsiliepimai mums yra labai svarbus, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didžiosios atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą, labai jums ačiū !!

2> Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums.

3>, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

Grįžti:

Nors mes jau labai pasitikėjimas kokybės ir kainos mūsų produktus, mes negalime garantuoti, bet pirkėjas būtų 100% patenkintas su jais.Bet nesvarbu, ką pažadame mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą, įvyko sandoris.Ko mes siekiame, yra ne tik verslo ar pelno.Sąžiningumas yra tai, ką mes vertiname daug daugiau!

Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės defektas ar kai kurių kitų kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.mokestis, susijusių su reback pašto turėtų būti aplenkė sau.

Dėkojame už jūsų užsakymų!

Žymos:Swat, šalmas Taktika, Airsoft M4, Dėl šalmo Antveidis, Greitas šalmo, Airsoft Swat, Airsoft šalmas, Vėliavos Pleistras, M88, šalmas Pasgt.

Amžius >14 Metų
Taikoma Žmonių VYRAI
Medžiaga ABS
Sezonas Universalus
Sportas Kalnų laipiojimo
Galvos apimtis 58-60cm
Stilius Visiškai padengtos
Tipas šalmas

Parašykite savo atsiliepimą!

Taktinis MUMS Airsoft M88 PASGT Kelver Swat Šalmas su Aiškiai Skydelis Juoda - Pasaulio karinių Parduotuvė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai