9 Gabalus 8 colių x 6 colių x 1/5 colio Baldai Manė, Trinkelės, Lipni, Cuttable Manė, Kėdės Pagalvėlės, Anti Nulio Grindų

€7.34

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w173714

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Mūsų baldai, pagalvėlės, kietmedžio grindys ne tik puikiai apsaugo jūsų medinės grindys, laminatai, plytelių, marmuro grindys, bet taip pat puikiai mažina atšiaurių garsų juda baldai.Nereikia jaudintis dėl brangių grindų būti subraižytas, nereikia kentėti harsh noise, mėgautis taikų gyvenimą.

jaučiau, baldai, pagalvėlės pakuotėje.Tai lengva supjaustyti į bet kokios formos jums reikia, tinka bet baldų, pavyzdžiui, Lovos, Kėdės, Stalai, Sofos, Šaldytuvai ir kt.Apsaugoti grindis, išplėsti baldai gyvenimą.

Pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos veltinio medžiagos, storio ir turi labai tankaus pynimo, suteikti savo grindų, baldų ir kitų paviršių rūpestinga tvirtą apsaugą.Ir didelis lipni lipnios pagrindo daro, kad šių grindų raštas pagalvėlės gali stipriai klijuoti ant bet baldų paviršių, nereikia jaudintis nukristi, kai juda baldai.

Viskas, ką turite padaryti yra švarus, nulupkite ir klijuoti juos ant baldų kojų.Baldų paviršiai turėtų būti laisva nuo bet kokių dulkių, šiukšlių, smėlio ar kitų užtikrinti įmonės obligacijų.Jūs galite pritaikyti dydį pjovimo kietmedžio grindų raštas į bet kokios formos, kad tilptų jūsų baldus.Papildomą kėdę manė, pagalvėlės gali būti lengvai saugomi maišelį.

spalva:juoda

medžiaga:Veltinis

dydis:20 * 15 cm, storis 5mm

Pakuotės Turinys:

9*Baldų Pagalvėlės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Mens Krepšinio Kailiniai, "lego" Duplo Produktai, Duplo Rinkiniai Pradedantiems Vaikščioti Kūdikiams, Maisto Etiketės Spalva, Vyrai Kailiniai Paltai F Vyrams, Duplo Sunkvežimių Priekabos, Maisto Produktų Laikymo 200 Ml, Duplo Toy Story Rinkinys, Duploe Statybos.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

9 Gabalus 8 colių x 6 colių x 1/5 colio Baldai Manė, Trinkelės, Lipni, Cuttable Manė, Kėdės Pagalvėlės, Anti Nulio Grindų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai