AAA Pobūdžio akmens Briaunuotas, Aukso Obsidianas Akmens Karoliukai 6 8 10 12mm karoliukų, skirta "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai Cambay Papuošalai Priėmimo Priedai

€7.57

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w173704

AAA Pobūdžio akmens Briaunuotas, Aukso Obsidianas Akmens Karoliukai 6 8 10 12mm karoliukų, skirta "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai Cambay Papuošalai Priėmimo Priedai 6 mm: apie 68 karoliukai, 8mm: apie 47 karoliukai 10mm: apie 38 karoliukai, 12mm: apie 32 karoliukai Pastaba: įsitikinkite, Kad jūs don ' t mind, prieš jums padaryti užsakymą. 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti. 2. Prašome leisti 1-3mm skirtumai 3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis pirmą kartą, mes padarysime viską, kad tarnauti jums!

Atsiliepimų & Susisiekite su Mumis : Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų, prašome jaustis patogiai, leiskite man žinoti pirmą kartą.Aš duosiu jums gerą sprendimą.Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Žymos:Keraminės Kaitlentės, Aukso Obsidianas Apyrankė, Obsidianas Akmens, Changhong Led, Kinijos Drakonas Akmens, Juoda Aukso / Gray, Auskarai Aukso Obsidianas, Ekrano Thomson, Blue / Gray Crystal, Korėjos žieminiai Batai Vyrams.

Prekės Forma nereguliarus
Statusas briaunuotas natūralus akmuo
Dydis 6/8/10/12mm
Kostiumas Padaryti Apyrankę ,Vėrinį , "PASIDARYK pats" Juvelyrika Karoliukai
Išorinis Skersmuo 6mm
Modelio Numeris RLNS0016
Prekės Pavadinimas STAR LOONG
Prekės Svoris 0.1kg
Bauda ar Mados Mados
Amatai Natūralus
Medžiaga Mūrinis
Elemento Tipas Karoliukai

Parašykite savo atsiliepimą!

AAA Pobūdžio akmens Briaunuotas, Aukso Obsidianas Akmens Karoliukai 6 8 10 12mm karoliukų, skirta "PASIDARYK pats" Apyrankės Karoliai Cambay Papuošalai Priėmimo Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai