Traukti Virvę Priedai Koja Padengti Durų Sklendė, Rankena Įtampa Grupė

€6.68

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w173298

Savybės:

*1. Į paketą įeina: dvi rankenėlės, du snukio apima, durų sagtis ir pagrįstos priedai

*2. Patvarus ir labai elastingas dvigubo nailono juostos ir 5D storio nerūdijančio plieno hasp.Tai yra daugiau lankstus, patvarus ir saugus fizinio krūvio metu.Tai gali užtikrinti, kad jūsų apyrankė yra lengva nešioti ant odos ir be defektų, ir pateikti jums nerimauti nemokamai patirtis.Jis yra idealus pasirinkimas šeimoms, biurų ir gimnazijose.

*3. Durų sklendė, pėdų žiedas ir neslidžia rankena gali užtikrinti maksimalų atsparumą ir suteikti jums geriausią sporto patirtį.

*4. Patogios guminės rankenos yra neslidžios, patogios ir ilgaamžės, kurios gali leisti jums mėgautis naudotis pasipriešinimo juosta.

*5. Nešiojamieji ir paprasta naudoti.

Sąrašai:

2 * Rankena

2 * podotheca

1 * Durų sagtis

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos:Pusė Yeaf Tutu Apranga, Pusė Vilnos Ilgas Barelį, Pilka Džinsinio Audinio Top Marškinėliai, Iphone Atrakinta A1687, Maisto Atliekų šalinimo F, Laikrodžio Mechanizmas Milžinas, Pilka Daisy Telefono Dėklas, Iphone Adapteris, 10 Vnt., Hsp Vikšriniai Kūno 1 10.

Tipas Elastinga virvė kostiumas
Modelio Numeris Krabų Apkabos, Išsakant Replės

Parašykite savo atsiliepimą!

Traukti Virvę Priedai Koja Padengti Durų Sklendė, Rankena Įtampa Grupė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai