Inkaro Dušo Užuolaidos Raudonos ir Baltos Juostelės Spausdinti Vandeniui Vonios Užuolaida Su 12 Kabliukų Senovinių Namų Meno Dekoro

€13.78

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w173115

Techniniai duomenys:

Dušo Užuolaidų Medžiaga: Vandeniui Poliesterinio Audinio

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dušo užuolaidos dydis: Plotis*Aukštis

Pastaba:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 5 cm klaidų,ačiū.

2.Prašome palikite mums žinutę apie jūsų nori modelio,arba mes atsiųsime atsitiktiniai.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

Pakuotė:

1Pc dušo užuolaidos

12Pcs balti plastikiniai kabliukai

1. Visos nuotraukos nušautas profesionalus operatorius.Fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinių ir nuotraukų, gal kai kurie įvairiais!prašome atkreipti medžiagos objektu. 2. Dydis gali turėti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė. 3. Šį produktą galima plauti rankomis ar mašina, bus ne išnyks, o ne trauktis; Plovimo žemiau 30 laipsnių celsijaus, ne bleach, žemos temperatūros džiovinimas; venkite plovimo su tamsios spalvos, kurie taip pat ir nereikia mirkti plauti karštame vandenyje. 4. Šis patalynės komplektas nėra jokių pildymo. 5. Dėl tolimojo pristatymas,patalynės komplektas gali būti šiek tiek raukšlėtas,tai normalu. 6. Jei jums reikia pritaikyti dydį ar reikia peržiūrėti daugiau gaminių nuotraukų.Prašome susisiekti su mumis.

7.Ten gali būti šiek tiek chromatines aberacijas, todėl prašome atkreipti dėmesį, kai gaunate prekes.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas, Prašome patvirtinkite savo adreso atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.

Žymos:Afrocan Spausdinti Dušo Užuolaidos, Dušo Užuolaida, Raudonos Užuolaidos, Vualiai, Kokteilių Suknelė Vasarai, Raudona Rompers Derliaus, Policininkas Derliaus, Korėjos Darbo, Derliaus Skirtumas, Uf Derliaus, Svetanya Inkaro Spausdinti Dušo Užuolaidos.

Modelis BOKŠTAS
Modelio Numeris CRH
Funkcija Įžuvinti
Stilius Modernus
Medžiaga Poliesteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Inkaro Dušo Užuolaidos Raudonos ir Baltos Juostelės Spausdinti Vandeniui Vonios Užuolaida Su 12 Kabliukų Senovinių Namų Meno Dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai