1 Vnt Kaukolė Helovinas Kabinti Dvasios Haunted House Grim Reaper Siaubo Rekvizitai Durų Dekoras Ilgalaikis Helovinas Kabinti Apdaila

€1.39

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w172451

Produkto Aprašymas:

Tipas: Ghost Pakabukas

Spalva:Juoda+Balta

Dydis: 90*60cm

Medžiaga: Pvc+Audinys

Naudojimas:Helovinas,Šalis,Kava,Namų Stalo Dekoracija .

Savybės:

1. Išsamus Skeletas, Veidas Su Šydu Atrodo Creepy Ir Realią Papuošti Halloween Šalys, Haunted Namai, Ar Kiemuose Panika Apgauti Ar Meistrai Ar Sugauti Dėmesį Svečių, Kaimynų Ir Praeivių.Jie Bus Tikrai Prisiminti, Jūs Su Siaubo Kiekvieną Helovinas Sezoną.

2. Turi 3 Colių Seka, Kad Jūs Galite Pakabinti Juos Su, Todėl Jūs Galite Papuošti Lengvai Sutaupyti Laiko Ir Pastangų Dekoravimo Momentinių Įdomus Užpildytame Ir Plaukų Didinimo Atmosferą Pajus Visi.

3. Audinys Yra Poliesteris, Kuris Yra Vandens, Oro Ir Chemiškai Atsparios.Patvarumas Ir Ilgaamžiškumas Garantuotas.Pridėti Savo Baisu Dekoro Kolekcijas, Jūsų Namuose Ar Biure.

4. Pagamintas Iš Geros Kokybės Plastiko, Kuris Yra Neįtikėtinai Stiprus Ir Chemiškai Atsparios - Ne Bjaurus Kvapas.Ilgalaikis Helovinas Kabo Dekoro, Kad Jūs Galite Panaudoti Kitais Metais Sutaupyti Dekoro Išlaidas.

Pakuotė:

1pcs Kabinti Vaiduoklis

Pastaba:

1.Prašome Leisti 1-2cm Paklaida Dėl Rankinis Matavimas.Pls Įsitikinkite, Kad Jūs Ne Protas, Prieš Jums Pasiūlymą.

2.Dėl Skirtumo Tarp Skirtingų Monitorių, Nuotrauka Gali Neatitikti Faktinių Spalva Elementą.Ačiū!

Žymos:Helovinas Produktas, Helovinas Pack, Helovinas Pardavimas, Durų Helovinas, Dvasios Prop, Spalva Helovinas, Kapo Helovinas, Juostos Vestuvių, Decoracion Siaubo, Bikini Helovinas.

Medžiaga Kita
Proga Helovinas
Modelio Numeris ELD152
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Veidas

Parašykite savo atsiliepimą!

1 Vnt Kaukolė Helovinas Kabinti Dvasios Haunted House Grim Reaper Siaubo Rekvizitai Durų Dekoras Ilgalaikis Helovinas Kabinti Apdaila

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai