Membraninį Filtrą, OT=50 0.45 Mikronų,pagamintas iš PES,100vnt/pak,lab Membraninį Filtrą

€56.18

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w172001

Nemokamas pristatymas

Nemokamas pristatymas už kiekvieną papildomą tinkamos prekės

Jei perkate daugiau,ir jums sutaupyti daugiau,prašome patikrinti mūsų kitas sąrašus.

Mes galime pateikti specialios formos,specialios talpos sunkiųjų sienos laboratoriniai stikliniai indai ir kitas bendras dydis.

Mes turime daug rūšių laboratoriniai priemonė,negalėjo išvardyti visus juos į parduotuvę,jei turite kokių nors reikalavimas dėl lab priemonė jaustis laisvai susisiekite su mumis.

Į mikroakytoji membraninį filtrą, daugiausia naudojama filtravimo judančiosios fazės ir mėginių per chromatografijos analizė, ypač skirtas užkirsti kelią chromatografijos kolonėlė ir infuzijos siurblių linija sistema ir vožtuvą nuo taršos.Jie plačiai naudojami gravimetrinės analizės, mikroanalizės, koloidų atskyrimo ir sterilumo tyrimas.Į filer membrana, pagaminti iš skirtingų medžiagų, tokių kaip polyetherdsulfone (ESP), nylon6, Nylon66 AG ir politetrafluoretileno (PTFE), PVDF ir kt.gali būti pateikta.

Nylon66

Aukštos kokybės nylon66 membranos tinka filtravimo vandeniniai tirpalai ir daugumoje organinių tirpiklių.Membranos yra tinkamas naudoti su įvairiais biologinių preparatų ir gali būti naudojamas tais atvejais, kai kitų membranų, yra netinkami ar sunku naudotis.

Nylon66 membranos yra hidrofilinis, panaikinant būtinybę drėkinimo agentų, kurie galėtų būti išgaunamas, kai filtravimo vandeniniai tirpalai.Membranos yra lankstus, patvarus ir plėšimui atsparus, ir gali būti autoklave ne 121ºC.Šio tipo membrana yra importuojami iš Anglijos.

Programos

Filtravimo vandeniniai ir organinių judanä

Dulkių atlikti degazavimą

Filtravimo audinių kultūros, žiniasklaidos, mikrobiologiniai žiniasklaidos, buferius ir sprendimai

TE

polietersulfonas (PES) membranos yra hidrofilinis, mažai baltymais ir stabilus šarminis pH.Galimi 0.8 µm akučių dydis, ESP membrana yra rekomenduojama vandeninis paraiškas ir biologinių mėginių.Jie taip pat yra alternatyvus pasirinkimas vartotojams reikalingas filtras, kad eksponatai labai mažas baltymų privalomas savybes.Šio tipo membrana yra importuojama iš MEMBRANA kompanija Vokietijoje.

PTFE

PTFE membranos ypač tinka ruošiant mėginius HPLC analizės.Į hidrofobinės prigimties membrana, taip pat prašymai dėl oro ir dujų sterilizacija.Membrana yra laminuotos ant neaustinio polipropileno parama interneto pagerėjo koncentracija ir tvarkymo ir gali būti naudojami esant temperatūrai iki 150ºC.

PTFE yra membrana pasirinkimas naudoti su agresyvių tirpiklių, skysčių ir dujų, kad gali pulti kitas membranų.Jis yra atsparus dauguma rūgščių, šarmų ir tirpiklių.

Programos

Viena iš pagrindinių programų PTFE filtras yra paaiškinimas, ėsdinančios medţiagos, tirpikliai ir agresyvių skysčių.Tai apima svarbus reikalavimas, pagal HPLC analizės mėginio filtravimo, kur bet kietosios dalelės gali sukelti nuolatinę žalą skiltyje.Į 0.45 µm akučių dydis yra paprastai naudojamas.

Sumaišyti Celiuliozės Esterių (AG)

AG membraniniai filtrai yra pakeisti, kad mokslininkai siūlo mažiausias privalomas filtrai.Dėl itin mažo privalomų savybių, šie filtrai skirti didesnį tarpinius siurblius įsiurbti nei konkurencingų pasiūlymų ir sumažinti filtrą pasikeičia, kai filtravimo baltyminės sprendimai

Dėl savo unikalios stiprumo ir labai mažai privalomas savybes, JK membranos yra idealus baltymų ir fermentų filtrations, audinių kultūra žiniasklaidos sterilizacija, šalto sterilizavimo, biologinių skysčių filtravimo ir kitų filtravimo programos, kai maksimalus atkūrimo baltymų yra labai svarbus.

Savybės ir Privalumai:

Mažiausias privalomas turima medžiaga

Hidrofilinis

Didelis našumas

Stiprybės ir matmenų stabilumas

Vienodų porų struktūra

Programos:

Baltymų ir fermentų filtravimo, sterilizacija

Biologinių skysčių filtravimo sterilizacija

Audinių kultūros, žiniasklaidos sterilizacija

Diagnostikos citologiniai

Receptorių privalomi tyrimai

Patobulintas atkūrimo išrankus gram teigiami organizmo

Užsisakyti Informacijos

Katalogo Numeris.

Produkto Pavadinimas

Specifikacija

Vienetas

Medžiaga

TJMF0405

Membraninį filtrą

50 0.45 u

100vnt/pak

PTFE

TJMF0406

Membraninį filtrą

50 0.2 u

100vnt/pak

AG

TJMF0407

Membraninį filtrą

50 0.45 u

100vnt/pak

AG

TJMF0408

Membraninį filtrą

50 0.45 u

100vnt/pak

TE

TJMF0409

Membraninį filtrą

50 0.8 u

100vnt/pak

TE

TJMF0410

Membraninį filtrą

50 0.2 u

100vnt/pak

Nylon6

TJMF0411

Membraninį filtrą

50 0.45 u

100vnt/pak

Nylon6

TJMF0412

Membraninį filtrą

50 0.2 u

100vnt/pak

Nylon66

TJMF0413

Membraninį filtrą

50 0.45 u

100vnt/pak

Nylon66

TJMF0414

Membraninį filtrą

50 0.2 u

100vnt/pak

PVDF

TJMF0415

Membraninį filtrą

50 0.45 u

100vnt/pak

PVDF

Pastaba Pristatymas:

Mes laivas visame pasaulyje!Pirkėjai yra atsakingas už muito mokesčių.Prašome palikite savo telefono numerį užpildykite tarptautinės laivybos ženklo paskirtis.

Mes naudojame standartinę ePacket,EMS,USPS,FEDEX,DHL Singpost ,Hongkong post pristatymas.

Visi produktai bus išsiųsti per 12 valandų (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir Švenčių dienas).

Susisiekite su mumis:

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis per sistema, jei turite bet kurį klausimą apie prekes galite domina.Mums bus labai malonu jums padėti.

Mes stengiamės atsakyti jums artimiausiu metu.

Žymos:Filtras Ptfe, Kasetės Pp, Gėrimas Filtras, Augienb Filtras, Medvilnės Filtras, 5 Mikronų, šarminio Vandens Filtro Kasetė, Mikronų, 1 Mikronų Filtro, 50 Mikronų.

Klasifikacija Kolbą
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Parašykite savo atsiliepimą!

Membraninį Filtrą, OT=50 0.45 Mikronų,pagamintas iš PES,100vnt/pak,lab Membraninį Filtrą

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai