Kuro vandens separatorius R-23107-10 /20/30 už PARKER

€22.32

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w171827

kuro vandens separatorius R-23107-10 /20/30 už PARKER

kostiumas sunkiųjų sunkvežimių: variklio blokas ,sunkvežimių, automobilių sedanas sedanas OEM NR.:R-23107-10 /20/30

Apmokėjimas: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Jei turite bet kokių problemų, atlikti mokėjimą,prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime padėti jums išspręsti problemą. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Vežimą: 1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grąžinimo Politika

·Jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymą, jūs galite grąžinimo/keitimo per 14 dienų su visiškai pinigų grąžinimo (išskyrus pristatymas) kaip ilgai, kaip produktai yra originalios formos.prašome susisiekti su mumis prieš ship užsakymą atgal, mes jums pasakysime, atgalinį adresą, Po to, kai mes gavome paketą, mes grąžinsime arba mainų jums .Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.

·Mes galime susigrąžinti pinigus be siuntimo išlaidų.

Susisiekite su MUMIS

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas.

2. Jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai kviečiame jus į el. paštą ar skambinkite mums.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš siūlymą!Ačiū.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.juozasrimkus.lt.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome elektroniniu paštu mums iš karto.

Žymos:Verslo Parker Pen, Parker Tepalo Filtrai, Filtras Parker, Parker Vandeniui Pildymas, Pildymas Filtras Icoco, Akvariumo Filtras Papildymo, Ohv Oro Filtras, Parker Filtrai, Kanada, Parker Filtras 921999, Filtras Pen Spalva.

Modelio Numeris R-23107-10 /20/30
Sertifikavimo CE
Tipas filtras
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Kuro vandens separatorius R-23107-10 /20/30 už PARKER

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai