Šiuolaikinės Sieniniai Šviestuvai Virtuvėje Kabo Lempos, Šviestuvai E27 Lemputė Namų Deco Bambuko Audimo Medinis Gyvenamasis Kambarys Pakabukas Šviesos

€168.29

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w171728

Šiuolaikinės Sieniniai šviestuvai Virtuvėje Kabo Lempos, Šviestuvai E27 Lemputė Namų Deco Bambuko Audimo Medinis Gyvenamasis Kambarys Pendant Light Tai lengva, susirinkimų ir gausite tonų komplimentų iš savo draugų!UL Standartą Išvardytų - Visi lizdas, laidai pakabukas šviesa atitinka UL standartus ir remia 3 metų ribota gamintojo garantija.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: Arturesthome Šviesos

Modelio Numeris: ATH10029

Šviesos Šaltinis: E27 Laikiklį(Be Lempučių)

Įtampa: 90-260V

Umbra Spalvos: Kaip nuotraukas

Medžiaga: Mediena

Funkcijos:

a.Du cap plokštės yra sąlyga: medinės arba metalinės.

b.Du tipai yra numatyti: Prijunkite arba Hardwired.

c.Ilgis, laido: standard 100 cm arba pagal užsakymą.

Produkto Aprašymą

Kitas Pranešimas:

> Lemputės nėra įtrauktos, nes silpnos laivybos.Mes rekomenduojame ilgalaikį, mažo galingumo LED lemputes/Edison šviesos lemputės.

Hardwired yra vienas elektros laido sienoje, kai ji įdiegta, ji negali būti perkeltas, bet daugiau.Prijungti yra vienas, galite jį perkelti. > Arturest rankų darbo žibintai yra pagaminti su ekologiškos medžiagos, tikimės, kad padės jums atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu.Jūsų pasitenkinimą ir yra laimingas mūsų #1 prioritetas, kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada pasiruošę atsakyti jums kuo greičiau.Jokių nuotraukų ar sakinių naudojimas taip pat yra laukiami.

Žymos:Sandalai Lois Vitoin, Sandalai Pliušinis Karoliukai, Sandalai Plokščiadugnis, Sandalai Pagamintas Meksikoje, Sandalai Vyrams Dydis 51, Sandalai Fo Vaikams, Sandalai Vaikus Puikus, Sandalai Vaikus Paprastas, Sandalai Kupranugaris Raišteliais.

Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Pritemdomi No
Yra Lemputės Įtraukti No
Sertifikavimo UL
Diegimo Tipas Laido Pakabukas
Įtampa 90-260V
Apšvietimo Srityje 15-30square metrų
Pagrindo Tipas E27
Medžiaga Mediena
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Technics Rankomis Megzti
Prekės Pavadinimas ARTURESTHOME
Šviesos šaltinių skaičius 1
Garantija 3 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius ART DECO
Maitinimo Šaltinis AC
Modelio Numeris ATH10029

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiuolaikinės Sieniniai Šviestuvai Virtuvėje Kabo Lempos, Šviestuvai E27 Lemputė Namų Deco Bambuko Audimo Medinis Gyvenamasis Kambarys Pakabukas Šviesos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai