Realios Nuotraukos Ballgown Vestuvių Suknelės Ilgomis Rankovėmis Nėrinių Vertus Crystal Duobute Klostyti Ruched Su Varčios Ilgio Vestuvinės Suknelės 2018

€162.39

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w171245

Realios Nuotraukos Ballgown Vestuvių Suknelės ilgomis Rankovėmis Nėrinių Vertus Crystal Duobute Klostyti Ruched Su Varčios Ilgio Vestuvinės Suknelės 2017 JB Zip: YKK nematomas Zip Liemenėlė: Viduje Liemenėlė Dydis: Standartinis JAV Dydžio Arba Pasirinktinis Dydis Spalva: Kaip modalinis arba pasirinkti iš šių spalvų kortelės

Mes galime padaryti suknelė spalvą iš spalvų paletės.Praneškite mums spalvų skaičius, ir mes jį atitinkamai!Nes kompiuterio ekrane turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, todėl mes negalime garantuoti, kad suknelė spalva bus lygiai tokia pati kaip foto rodo.

Pristatymas: Mes išsiųsti užsakymą šiais būdais.

IMPORTO MOKESTIS MOKESTIS, skelbiame užsakymus mėginiai su mažos vertės išvengti, taip paprastai pirkėjai nereikia mokėti.Tačiau kai kurios šalys, MUITINĖS pareigūnas yra labai griežti dėl mokesčių, tai bus pirkėjo pareiga sumokėti.Jei jums rasti būdų, kaip išvengti mokesčių, pls pasakykite mums , mes padarysime viską, kad padėtų išvengti.

Pagal Užsakymą:

Galime pagal užsakymą pagaminti suknelę, atsižvelgiant į asmeninius reikia.

-PAGAMINTI pagal UŽSAKYMĄ, DYDIS: Mūsų suknelė dydis yra standartinis, JAV dydis nuo dydžio 0, dydis 18. Jei tai nėra gerai jums, galite pasiūlyti mums savo matavimais.Mes padaryti suknelė specialiai pagal jūsų dydį.

-OEM: mes galime padaryti suknelės su pirkėjų " etiketė.Pirkėjų galite siųsti mums etiketes, arba siūlome etikečių dizaino mums padaryti jį!

-ODM: jei turite savo dizainą, mes galime padaryti, suknelės, kaip už savo dizainą.

Žymos:Vyrai Karališkosios Vestuvės Dress, Vestuvinė Suknelė Gotikos Kristalų, Didelis Ballgowns, Ballgown, Quinceanera Suknelę, Ballgown Suknelė, Suknelė Prom, Kaklaraištis Nuotakos Suknelė, Nuotakos Suknelė žymės, Rankovės Vestuvių Suknelė Nekilnojamojo.

Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Nėščioms Moterims, Taip
Tikrasis Vaizdai Taip
Atgal Dizainu užtrauktukas
Mados Elementas derliaus
Iškirpte O-Kaklo
Modelio Numeris JB900
Built-in Liemenėlė Taip
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Traukinys Teismas Traukinys
Talėja Natūralus
Apdaila Varčias
Prekės Pavadinimas Yodaki
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Rankovės Stilius Reguliariai
Siluetas Kamuolys Suknelė
Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Realios Nuotraukos Ballgown Vestuvių Suknelės Ilgomis Rankovėmis Nėrinių Vertus Crystal Duobute Klostyti Ruched Su Varčios Ilgio Vestuvinės Suknelės 2018

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai