Minimoto Meno Audinio Fotografija Backdrops Prop150x210cm Medienos Lentos Temą Fotostudijos Fotografijos Fone

€9.53

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w170856

Savybės

Naudojant įvairius aukštos kokybės audinys(Vinilo Audinio), atidžiai nuotrauka yra aiškūs, realūs ir tinka skaitmeniniai fotoaparatai, skaitmeninės fonas su ryškia spalva, turtingas modelius ir realus jausmas.

Tinka naujus vestuvių, gimtadienio, vaikų gimtadienis, draugai, rinkimą ir prekių gamybos fotografijos, taip pat vaizdo foną arba ekrano.

Ne kišenėje, bet jis yra lengvas ir patogus nešiotis, kuris daro tai lengva būti pakabinti ant fono paramos.

Atspausdinta ant cheminio pluošto medžiaga, lengvas bei paprastas valdymas.

Naudoti sklandžiai spalvos temperatūra, šviesa tolygiai apšviečia jūsų apšvietimas iš abiejų pusių arba už savo pagrindinės.

Savybės

Medžiaga:Coth(Vinilo Audinio)

Savybės:Sulankstomos

Gamintojas:Minimoto

Dažai:Propylene

Stilius:Scenic

Procesas:Dažymas Purkštuvu

Forma:Stačiakampis

Svoris:330g

Dydis:5x7 kojų

Pakuotė

1x Fotografijos Fone

(tik pagrindinė medžiaga, kiti neįeina)

Pristatymas

1.Mes patikrinti visus elementus, prieš išsiunčiant.Visi produktai yra visiškai naujas, nebuvo naudotas ar restauruotas.

2.Jei yra bet koks delsimas,tai gali būti dėl blogo oro,nenugalimas jėga arba pasirinktinį patikrinimą.

3.Jei jums reikia elementą, skubiai,prašome susisiekti su mumis dėl papildomos siuntimo išlaidas Express Pristatymas,pavyzdžiui, "FedEx", DHL,UPS,tiesiog paimkite 5-8days.

4.Mes neatsakome už netinkamus ar negavusieji adresą.Mes priimame tik www.juozasrimkus.lt patikrinti ir patvirtinti adresą.

5.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį pirmą kartą prieš jums mokėti.

Apie Grąžinimą

1.Jei prekė yra su trūkumais, o ne dirbti atvykus, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo trūkumais remonto ar grąžinimo.Lėšos bus būti teikiama tik produktų, sugadintas paštu arba kuris yra sugedęs.Prekės gali būti grąžinamos per 14 dienų nuo įsigijimo nuo jūsų prašymo gavimo.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

2.Šis punktas turi 3 mėnesių garantija.Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 6 mėnesius nuo dienos, įsigyti.Jei sugadintas sukelia nepagrįsto dėvėjimosi ir plyšimo, purvo, netinkamai, netinkamo įrengimo/eksploatavimo, avarijų arba taisomas teisių neturintis asmuo, garantija negalioja.

3.Visas ataskaitas privalo turėti išankstinį leidimą.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne priimti bet grįžta, kad nebuvo įgaliotas mums.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.

4.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.Jei jūs paprašykite grąžinti pinigus per galiojantis laikotarpį, mes siūlome jums grąžinti pinigus be pašto mokesčius.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai, draudimo nėra grąžinamas, bet kuriuo atveju.Mes esame atsakingi už kartą pakartotinai išsiųsti lėšomis pakeisti dėl defektų.

Susisiekite su mumis

Prašome susisiekti su mumis prieš Neutralus ar Neigiamas Atsiliepimus,

Mes su jumis tol, kol jūs esate patenkintas.

Mūsų tikslai yra jūsų 100% pasitenkinimo, jūsų kartoti verslą ir savo teigiamą atsiliepimą.

Jei turite kokių nors problemų su pirkiniu

Prašome leiskite man žinoti, iš karto, ir suteikti man galimybę, siekiant ją išspręsti jūsų pasitenkinimą.

Mes pasistengsime atsakyti per 48 valandas.

Žymos:Fotografijos Fone Backdrops, Namų Fotografija Backdrops, Autorinės Fotografijos Backdrops, Violetinė Fotografijos Backdrops, Fotografija Backdrops šieno, Nešiojamų Fotografijos Backdrops, Kūrybinės Fotografijos Backdrops, Išgalvotas Fotografijos Backdrops, Platus Fotografijos Backdrops, Fotografijos Pramonės Backdrops.

Stilius Scenic
Formos Stačiakampis
Prekės Pavadinimas minimoto
Svoris 330g
Pakuotė No
Dydis 5X7 Feet (150X210cm)
Tipas Purškimo Dažytos
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Neaustinis
Proga gimtadienis,vestuvės,šventė,šalis,dušo
Modelio Numeris 170101000081

Parašykite savo atsiliepimą!

Minimoto Meno Audinio Fotografija Backdrops Prop150x210cm Medienos Lentos Temą Fotostudijos Fotografijos Fone

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai