Vyras Važiuodami Kalnų Dviračių Bronzos Skulptūra Vyrų Dviratininkas Statula Sporto Statulėlės Meno Namų Darbo Stalo Dekoras, Dovanos

€229.64

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w170673

Šis boutique skulptūra pagamintas iš aukščiausios bronza ir marmuras bazę.Smulkias detales, su tikroviška funkcijų ir subjekto emocijos yra labai ryškus ir tikroviškas tai veikia.

Gamybos metu mūsų bronzos skulptūros, mes vertę aukštą kokybę ir pasitikėjimą tradicinį gamybos.Pastovi kokybės kontrolė garantuoja aukštą kokybę mūsų bronzos skulptūros ir figūrėlės, kurios yra gaminamos naudojant prarado vaško technika.Prabangus ornamentas ant bet kokios lentynos, spintos ar stalo namuose, biure ir t.t.Puiki dovana draugui ar šeimos, taip pat senovinių kolekcines & kolekcija.

Funkcijos: 1, Nekilnojamojo aukščiausios bronza ir marmuras bazę. 2, Tradicinių lost-wax karšto liejimo technologija. 3, Išskirtinį meistriškumą ir dideliu informacijos. 4, Sunkus, tikroviška ir realu savybes.

Dydis(cm):H23X20X12

Visos skulptūros yra nufotografavę nuotraukų, realiame, bet Todėl, kad šviesos ir foną, paveikslėlius ir nekilnojamojo spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi , norėdami būti tikri, kad dauguma daiktų bronzos spalvos, jie yra pagaminti iš geros kokybės bronza medžiaga bei natūralaus marmuro bazę.

Žymos:Meno Gėlių, Etninės Apdailos Skulptūros, Saree Moterims Indijoje, Motinos Statula, Sculptur, žalvario Indijos, Nuogas Skulptūra, Statulų Statula, Indijos Meno Nuotrauką, Medžiaga Indija.

Medžiaga Vario
Prašymas Dekoras, Dovanos, Kolekcionuojami Daiktai, Kolekcija
Proga Namuose, Gyvenamojo Kambario, Biuro, Studijos, Patalpų
Temos žmonės
Regioninės Funkcija Indija
Stilius Senovinių, Antikvarinių, Šiuolaikinės
Dydis(cm) H
technika Rankų Darbo Neteko Karšto Vaško Liejimo
Pagrindinė Medžiaga Nekilnojamojo Žalvario, Bronzos ir Marmuro Bazės
Prekės Pavadinimas ATLIE

Parašykite savo atsiliepimą!

Vyras Važiuodami Kalnų Dviračių Bronzos Skulptūra Vyrų Dviratininkas Statula Sporto Statulėlės Meno Namų Darbo Stalo Dekoras, Dovanos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai