Black Mens Kostiumai 2019 Slim Fit Vestuvių Tuxedos Pasiekė Atvartas Jaunikis Dėvėti Jaunikis Kostiumai Groomsman Prom Švarkas 3Pcs Kostiumas Homme

€88.49

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w170598

Augustonline Vyrų Kostiumas Oficiali Parduotuvė

Black Mens Kostiumai 2019 Slim Fit Vestuvių Tuxedos Pasiekė Atvartas Jaunikis Dėvėti Jaunikis Kostiumai Groomsman Prom Švarkas 3Pcs Kostiumas Homme

Pastaba :

Gamintojas: Prašome pripažinti mūsų prekės ženklo pavadinimas" ",Mes pasiūlysime geriausią kokybės ir paslaugos jums Pritaikytus: pagal Užsakymą Pagaminti yra taip pat prieinamas,prašome siųsti mums savo išsamūs matavimai, pagal šių matavimo vadovas Plovimo Instrukcijos: plauti Rankomis žemos temperatūros vandens arba sausas valymas, Spalvų Skirtumas: Kaip skirtingų kompiuterių ekranas,spalva faktiniai duomenys gali būti šiek tiek skirtis nuo nuotraukos Dėl Lyginimo: Kaip ilgai kelionę pristatymas,prašome geležies, jei įmanoma, atidarius paketą

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

MOKĖJIMO

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.juozasrimkus.lt pavyzdžiui, kredito korteles, realtime banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").

Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų Aliex paspauskite ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

PRISTATYMAS

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite ldquo;Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 7 iki 15 darbo dienų.

GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei norite keistis elementai, gauti,jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Žymos:Persikų Kostiumas, Blue Navy Kombinezonas, Groomsmen Kostiumas, Tamsiai Mėlynas Kostiumas žmogui, Vyras Rožinis Kostiumas, Tamsiai Mėlyna Smokingas, Du Kartus Kostiumas, Smokingas Liemenė, Atvartas Kostiumas, Oficialų Kostiumą Vyras.

Stilius Tuxedos
Išlieti Atgal Išlieti
Ne Kišenėje Trys Kišenės
Kartų Vestuvių Verslo Vakare Šalies Prom Atsitiktinis Verslo
Lytis VYRAI
Interjero Kišenėje Viena Kišenė
gabalas Trijų dalių Kostiumas
Modelio Numeris Vyrų Kostiumai, Vestuvių C0215A
Atvartas Pasiekė Atlošas
Sezonas Vasarą, Rudenį, Pavasarį, Žiemą
Prekės Pavadinimas drixcup
Manžetai Keturių Mygtuką
Medžiaga Spandex
Kostiumas Tinka Slim Fit,Reguliariai Tinka
Uždaryti Vienas Mygtukas
Tinka Tipas Liesas
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Priekiniai Stilius Butas
Funkcija Pagal Užsakymą
Drabužių Ilgis Reguliariai
Elemento Tipas Kostiumai.
Uždaryti Tipas Viena Breasted

Parašykite savo atsiliepimą!

Black Mens Kostiumai 2019 Slim Fit Vestuvių Tuxedos Pasiekė Atvartas Jaunikis Dėvėti Jaunikis Kostiumai Groomsman Prom Švarkas 3Pcs Kostiumas Homme

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai