Dviračių Marškinėliai 2020 Metų Vasaros Quick Dry Kvėpuojantis Palaidinukė, Originalus Vyrai Trumpas Vciq Sporto Visiškai Užtrauktuką Poliesteris

€19.36

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w170574

Projekto Aprašymas: 1. Geras oro laidumas ir aukštos absorbcijos norma.Audinio inventorius yra laikomi sausai, savo ruožtu,.Net jei jums prakaitas, megztinis nebus prilimpa prie odos. 2. Padėti žaidėjus išlaikyti komforto temperatūrą ir drėgmę, net ekstremaliomis situacijomis.Prakaitas yra sausas; Mes manome, kad tai taip pat padės jums pasiekti optimalų našumą.Puolėjas zip Pasirinkite dydį :XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL dydžio/ mix Įrašykite norimą dydį į el. paštą.Jersey :100% poliesteris Kelnės :80% poliesterio ir 20% poliesterio COOLMAX: Greitai džiūstantis leidžia jums jaustis patogiai Savybės: Greitai džiūstantis Dydis laišką: Pastaba: Mes galime sumaišykite dydžių save Bet jūs turite palikti komentarą užsakymo Pavyzdžiui, "XXL marškinėliai ir Šortai XL."

> garantija: 1. Mes priimame prekių grąžinimo atveju kokybės problema ar netinkamo pristatymo.Prašome grąžinti per 7 dienas nuo gavimo dienos.Kitaip, klientas bus atsakingas už visas išlaidas, įskaitant krovinių mes mokame.Pastaba: Atkreipkite dėmesį į elementus, kaip jie yra, ir fotografuoti nekokybiškų daiktų.Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant juos.Transportas: 1. Tvarka bus tvarkomi per 3-5 darbo dienas po prekių pristatymo! 2. Daugelyje šalių, ji paprastai trunka 15-40 dienų (per global Express standartų, Kinija Paštu, oro paštu, ePacket) ir gali užtrukti ilgiau dėl griežtos muitinės patikrinimus. 3. Jei mes jau pristatytų prekių, mes negali būti atsakinga už bet kokį vėlavimą nuo užsakymo.Nes greitis transportas yra iš mūsų kontrolės.Visus importo mokesčius ir muitų už pirkėjo sąskaita. > komentarai: 1. Jūsų pasitenkinimas yra brangiausia.Jei atsitiko kas nors netikėta, mes esame visada pasiruošę jums padėti ir išspręsti ją su labiausiai priimtiną sprendimą. 2. Mes taip pat kviečiame jus susisiekti su mumis bet kuriuo metu, visa informacija bus atsakyta per 24 valandas, mes padarysime viską, kas įmanoma, siekiant suteikti jums su malonią patirtį.

Žymos:Slapukas Silicio Kepimo, Stiklo Mygtukas Skristi, Slapukas Silikono Rėmelį, Apima Socialinės Paslaugos, Stiklo Turėklai Pakabos, Stiklo Dekoro Dreni, Stiklo Lietaus Mazda Cx 5, Stiklo Baltymų Rankenos, Stiklo Radijo Polo 2020 M..

Modelio Numeris Vyriški trumparankoviai sporto marškinėliai
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Vyriški trumparankoviai sporto marškinėliai
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Sportas Tipas dviračių sportas/bike/mtb/bicicleta/dviratis/ciklas/ciclismo
Medžiaga Poliesteris
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)
Prekės Pavadinimas vciq sportas
Funkcija Kvėpuojantis, Greitai sausas
Užtrauktuko Ilgis Visas Užtrauktukas
Audinio Tipas Broadcloth
Sezonas Vasaros
Elemento Pavadinimas 1 Dviračių jersey rinkinys
Lytis VYRAI

Parašykite savo atsiliepimą!

Dviračių Marškinėliai 2020 Metų Vasaros Quick Dry Kvėpuojantis Palaidinukė, Originalus Vyrai Trumpas Vciq Sporto Visiškai Užtrauktuką Poliesteris

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai