WiFi IR Kontrolės Centru Smart Home Blaster Infraraudonųjų spindulių Belaidis Nuotolinio Valdymo Per "Smart Gyvenimo Tuya programa veikia su Alexa, Google"

€9.14

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w170495

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

WiFi IR Kontrolės Centru Smart Home Blaster Infraraudonųjų spindulių Belaidis Nuotolinio Valdymo Per " Smart Gyvenimo Tuya programa veikia su Alexa, Google 1.Visi-Vienoje Kontrolė:MOES All-in-one " IR nuotolinio valdymo skiria aktyvinimas Oro kondicionierius, Televizorius, ventiliatorius, Dvd, STBs, TV Dėžės ir kt Infraed prietaisai su viena MOES PROTINGAS IR (Tik paramos Ir (38KHZ ) ,RF nepridedami)

2.WiFi/4G App Nuotolinis Valdymas iš bet Kur:Įrengtas su MOES Smart IR,jūs gali kontrolės IR prietaisus su free mobile "Smart Gyvenimas/Tuya" App bet kada iš bet kur(Suderinama su "Android" & "iOS").Kontroliuoti savo prietaisų iš anksto, kai esate toli nuo namų.

3."Hands-free Valdymas Balsu:Alexa,nustatyti, A/C iki 77 laipsnių Farenheito.Balso komandą galite aktyvuoti MOES PROTINGAS IR valdytojas, nuotoliniu būdu kontroliuoti dauguma Infraraudonųjų spindulių Valdymo Įtaisai.Pavyzdžiui, A/C, VENTILIATORIUS ,TV, DVD, STB, TV BOX ir pan.(Be to suderinamos prekės ženklų ar įrenginius ,prašome patikrinti pridėtą sąrašą arba Smart Gyvenimą Programą.)

4.Individualų "PASIDARYK pats" Kopijavimo Funkcija:Jei jūs negalite rasti infraraudonųjų SPINDULIŲ įtaisas, prekės ženklo "smarlife"App,Programable" PASIDARYK pats " mokymosi funkcija gali padėti kopijuoti pačią funkciją nuo originalaus nuotolinio valdymo pulteliu.Dauguma infraraudonųjų SPINDULIŲ nuotolinio valdymo Įtaisai bus taikoma pavyzdžiui, židiniai, šildomos, lubų ventiliatoriai.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Dydis: 67 x 67 x 19.5 mm

Pakuotės Turinys:

1 x Nuotolinio Valdymo pultu

Pastabos:

1.MOES PROTINGAS IR gali dirbti tik su 38KHZ ir SPINDULIŲ prievadą, patikrinkite, ar įrenginys yra IR kontroliuoti, ar RF prieš perkant. (Geriausias būdas, kaip atskirti ir SPINDULIŲ ir RF: Padėkite ranką prieš originalaus nuotolinio valdymo pulto,jei jis neveikia ,jos IR kontrolės .Jei ji vis dar veikia ,jo RF control)

2.Vienas kambarys vienas protingas IR yra rekomenduojamas kaip infraraudonųjų spindulių,tiesiog negali pralaužti sienos.

3."PASIDARYK pats" funkcija veikia tik su "smart phone" Programėlę, kontrolės ,ne avilable su "Amazon" Alexa " ar " Google Namuose.

4.Palaiko tik 2.4 G "WiFi" ryšys/ Sistema: Android 4.4 aukščiau ir iOS 8.0 virš.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apmokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes

Vežimą: 1.Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2.Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimų: 1.Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su produktais. 2.Jei turite y nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš užpildant rev iew.Mes jums priimtiną atsakymą.

3.Jei nėra jokių problemų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

Žymos:Kontrolės Remot, Kontrolės Ir, Ir Blaster, Valdymo Infraraudonųjų Spindulių, Ir Spindulių Prievadą, Infraraudonųjų Spindulių Prievadas, Ir Plug, Ir Auksas, "android" Ir, Ir Usb.

Sertifikavimo NĖRA
Naudoti TV
Belaidis Ryšys IR
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

WiFi IR Kontrolės Centru Smart Home Blaster Infraraudonųjų spindulių Belaidis Nuotolinio Valdymo Per "Smart Gyvenimo Tuya programa veikia su Alexa, Google"

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai