100/200w COB frenelio žibintai, šalto šiltų spalvų studija kambarys

€80.37

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w17017

Pakavimas ir Pristatymas Pardavimas Vienetais: Vieno daikto Bendrosios pakuotės dydis: 23X32X35 cm Vieną bruto svoris: 6,0 kg Pakuotės Tipas: Standartinis eksporto carton atvejis su putomis ar skrydžio atveju ipakavime yra avilable Švinas Laikas : Kiekis(Vnt.) 1 - 50 >50 Est.Laikas(dienų) 7 derėtis Specifikacija 100/200w COB frenelio žibintai, šalto šiltų spalvų studija kambaryje integruota C0B lempos granulių šviesos lempos turi platesnę taikymo diapazonas, ir gali būti naudojamas pagrindinis šviesos scenoje.Jis gali pakeisti tradicinius downlight; jis taip pat gali būti naudojama studijose ir konferencijų salės. 100/200w COB frenelio žibintai, šalto šiltų spalvų studija kambarys Šį produktą, patvirtina, importuotų šviesos šaltinis: Pilietis 200W integruota COB lempos granulių, kartu su custom kartu optinis objektyvas, ir kuriame įmontuota elektroninė fokusavimo funkcija, tamsos kampas gali būti reguliuojamas tarp 30--9 laipsnių, ypač tinka tolimojo projekcija didelio masto spektakliai. 100/200w COB frenelio žibintai, šalto šiltų spalvų studija kambario Šviesos šaltinis: Originalus importuotų lempos karoliukai-100W Pilietis integruota COB lemputė karoliukai 100/200w COB frenelio žibintai, šalto šiltų spalvų studija kambarys Fokusavimo kampas: 9~30 laipsnių elektroninių dėmesio.Apšvietimas dydis: 21*30*33CM Apšvietimo svoris: 4.5 KG.Programos Sertifikatus DUK Q1. Gali, aš turiu pavyzdį, kad led light?

A: Taip, mes džiaugiamės, imties siekiant patikrinti ir patikrinkite, ar kokybės.Mišrių mėginių yra priimtinas.Q2. Ką apie vadovauti laiką?

A:Mėginys turi 3-5 dienas, masinės gamybos kartą reikia 1-2 savaites užsakymo kiekis daugiau nei Q3. Ar turite kokių nors MOQ riba led šviesos tvarka?

A: Mažas MOQ, 1pc imties tikrinimo yra Q4. Kaip jūs gabenti prekes ir kaip ilgai užtrunka atvykti?

A: Mes paprastai laivas DHL, UPS, FedEx ar TNT.Ji paprastai trunka 3-5 dienų atvykti.Oro ir jūrų laivybos taip pat neprivaloma.Q5. Kaip elgtis užsakymą led šviesos?

A: Pirmiausia, leiskite mums žinoti, jūsų reikalavimus ar paraiška.

Antra, Mes citata pagal jūsų reikalavimus, ar mūsų pasiūlymus.

Trečia, klientas patvirtina, mėginiai, ir vietas, užstato už oficialų užsakymą.

Ketvirta organizuojame gamybą.K6. Tai GERAI, spausdinti savo logotipą ant led šviesos produktų?

A: Taip.Prašome mus informuoti, oficialiai prieš mūsų gamybos ir patvirtinti projektavimo pirma, pagrįstą mūsų pavyzdys.Q7: Ar jums siūlome garantija produktų?

A: Taip, mes siūlome 2-5 metų garantija su mūsų produktais.Q8: Kaip elgtis su defektais?

A: visų Pirma, Mūsų produktai gaminami pagal griežtus kokybės kontrolės sistema ir trūkumais norma bus mažiau

nei 0,2%.

Antra, garantinio laikotarpio metu, mes atsiųsime naują žibintai su nauja, kad mažas kiekis.Už

brokuotos partijos produktai, mes ir remontuoti juos ir siųsti jas jums arba galime aptarti sprendimas i

ncluding pakartotinio kvietimo pagal realią situaciją.Pakavimo Ir Siuntimo Informacija Apie Įmonę Shenzhen Moogle Optoelektronikos Technologijų Co., Ltd.yra aukštųjų technologijų įmonė su lempomis kaip pagrindinės.Tai modernus išsamią sodo gamyklos integruoti mokslo, gamybos, rinkodaros, administravimo ir kultūros.Jo pagrindinis gamybos scenos apšvietimas, LED ekranas, kompiuteris juda žibintas, juda galvos šviesos žibintas, lauko šviesos serijos, yra viena iš Kinijos dideli, stiprus scenos apšvietimas ir LED šviesos gamybos bazę.

Vertinant produktų kūrimas ir dizainas, mes nuolat įsisavinti pažangias technologijas, ištirti galimus rinkos paklausa, ir imtis iniciatyvos į mokslą ir technologijas, projektuoti gaminius, unikalių ir naujų stilių ir unikalių produktų.Šiuo metu visos serijos produktai yra eksportuojami į daugiau kaip 60 šalių ir regionų visame pasaulyje, laimėjo vieningo pagarbą ir pasitikėjimą iš vartotojų, namuose, ir užsienyje.Įvairus paslaugų srityje, visose valdžios projektus, stadionai, teatrai, teatrai, įvairios paskirties salės, lauko viešojo transliavimo, viešbučio inžinerijos, pramogų klubai, ir t.t., iš visų pusių vystymui.Tuo pačiu metu diversifikuotos plėtros, mes negalime pamiršti mūsų pradiniai ketinimai, įsipareigoti save į plėtrą ir mokslinius tyrimus profesinės scenos apšvietimas, ir bendrauti su daugeliu mokslinių tyrimų institucijų gaminti aukštos kokybės profesionalių scenos apšvietimo produktus.Visi kolegos dvasia novatoriška ir iniciatyvus, nuo pradžios iki pabaigos su aukštos technologijos, kaip pagrindinis, tarptautinė tendencija yra orientuotas.Vartotojams suteikti geresnius produktus bei paslaugas.

Žymos:200w Cob Led Lustas, Led Panel Vaizdo šaudyti, Dslr Lempos, Lempos šaudyti, Alumotech Frenelio, Dmx Li, Frenelio Led, Godox Led Studija, Lempos Vlog, Cob Led Yxo.

Proga Profesionaliojo Scenos ir DJ
Prekės Pavadinimas abay
Dimeris 0-100% linijinis šviesos reguliavimo sistema
Šviesos Šaltinis 1X200W šiltai balta didelio ryškumo COB LED
Galia 250
Temperatūra gamyba Automatinis temperatūros kontrolės sistema su didelėmis aušinimo ventiliatorius
Įtampa 100V-240V
Modelio Numeris MG-200C
Spalva 3200K-5600K
Zoom Kampas 15-60 laipsnių
Kanalas 2/3/4 Kanalo
Kontrolės DMX512/Master-slave/Auto/Garso
blykstės 1-20 kartų/scond
Ekranas led ekranas
Stilius DMX Scenos Šviesos
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis

Parašykite savo atsiliepimą!

100/200w COB frenelio žibintai, šalto šiltų spalvų studija kambarys

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai