Naujausias 10W Qi Greitai, Belaidis Kroviklis, Skirtas "IPhone" XS Max XR 8 Plus Greito Įkrovimo Dokas Įkrovikliai Atveju Energijos "IPhone", "Samsung" ir "Huawei"

€2.10

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w169579

Aprašymas:

Savybės

GREIČIAU BELAIDIS ĮKROVIMAS: 10W Greito Įkrovimo Režimas yra suderinama tik su "Samsung Galaxy S9/S9 Plus/S8/S8 Plius/9 Pastaba/Note 8/5 Pastaba/S6 Edge/S7/S7 Krašto ir kitų "Galaxy Note" ir "Galaxy S aukštojo serijos produktai, 7,5 W Greito įkrovimo suderinamas su "iPhone" 11/11pro/11pro max/X/XS/XS MAX/XR, iPhone8/8 plius, (kitos Qi įrenginiai bus atsakingas už standartinę bevielio įkrovimo greitį ).

DAUGIAFUNKCINIS APSAUGA: ateities dizaino, kad tai itin plonas, ne erzina pypsi, nr. plastiko kvapas, net LED indikatorius yra santūri ir nesukelia jokių trikdžių naktį.Anti-slip gumos pagrindo apsaugo jūsų prietaisą nuo stumdomas įkrovimo metu.

ALIUMINIO LYDINIO METALO KORPUSAS: Metalinis korpusas stato tvirtas, patvarus belaidžio įkroviklio stovas, ir ji gali veiksmingai mažina temperatūrą, apsaugo telefonus nuo perkaitimo.Gauti gerą nakties poilsio žinant jūsų telefonas kraunamas saugiai savo lovos.

Techniniai duomenys:

Specifikacijos

Medžiaga: ABS + aliuminio lydinys

Produkto svoris: 52g

Duomenų linijos ilgis: 1m

Įvestis: 5 V/2A, 9 V/A 1.67

Galia : 5W/7.5 M/10W

Mokestis efektyvumas: >75%

Įkrovimo dažnis: 110 - 205 KHz

Pakuotė:

1*Greitas Belaidis Kroviklis

1*Micro USB Kabelis

1*Retail Pakuotė

Žymos:Atveju Iphon Xs, Atveju Iphon Xr, Atveju Iphon Pro 11, Atveju Iphon Se 2020 M., Padengti Iphon 11, Atveju Iphon Xs Max, Atveju Iphon, Atveju Iphone11, Padengti Iphon Xs, Atveju Xr.

GaN No
Kokybės Sertifikavimo ce
Išvesties Sąsaja NĖRA
Maitinimo Šaltinis USB
Modelio Numeris "Qi" Belaidžio kroviklio
Tipas Desktop
Maks. Išėjimo Galia -
Parama dropshipping & didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DigRepair

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujausias 10W Qi Greitai, Belaidis Kroviklis, Skirtas "IPhone" XS Max XR 8 Plus Greito Įkrovimo Dokas Įkrovikliai Atveju Energijos "IPhone", "Samsung" ir "Huawei"

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai