H17T TWS Belaidžio 5.0 Ausinių ir "Bluetooth" Sporto Ausinės Hi-FI " Garso Tiesa, Belaidės Stereo Ausinės Su Įkrovimo Atveju Telefonai

€8.87

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w169548

Savybės:

Pavadinimas: "Bluetooth" ausinės

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:1 pora

"Bluetooth" versija:5.0

Atstumas:24m

Skambinti/muzikos laikas : 4H

Įkrovimo laikas: 1 valanda

Budėjimo laikas: 40 val.

Baterijos talpa: netaurieji 350 mAh mašina 40 mAh

Paramos Sutartis: AVRCP/A2DP/HFP

Dydis: 8*6*2cm/3.14*2.36*0.78 į

Svoris: 230g/8.11 oz

Aprašymas:

1.Įjungti belaidę ausinę-mikrofoną nespaudžiant jokių mygtukų.Šis "Bluetooth" ausinių gali būti įjungiamas automatiškai ir suporuoti po to, kai buvo pašalintas iš apmokestinimo atveju. 2.Tuo pačiu metu, jie taip pat gali automatiškai išjungti ir mokestį pradėjus atgal įkrovimo langelį.

3.Puiki Baterija.Built-in neeilinis 350mAh baterija bazės, 40 mAh baterija, laisvų rankų įranga ir didelio efektyvumo maitinimo chip "Bluetooth" laisvų rankų įranga.Iki 4-5 valandų grojimo laikas apie vieną mokestį.Nors protingas įkrovimas langelis gali būti imamas 8 kartus po to, kai visiškai įkrauta, viso žaidimo laiko gali trukti iki 40 valandų.

4.IPX7 atsparus Vandeniui.IPX7 atsparus vandeniui ausų apsaugą nuo lietaus ir prakaito.Jauskitės laisvai mėgautis bet sporto, pvz., bėgimas, važiavimas dviračiu, mokymo, bėgiojimas, žygiai, ir naudojasi savo ausis.

5.Platus Taikymas.Suderinamas su dauguma "Bluetooth" prietaisų ir bendrojo lavinimo programas rinkoje, pavyzdžiui, smart phone, tablet, kompiuteris, MP4 ir kt.

Komplektą Sudaro:

2x Bluetooth " laisvų Rankų įranga

1x Įkrovimo Atveju

1x Įkrovimo Kabelis

1x Naudotojo Vadovas

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.\

Žymos:"bluetooth" Earphon, Hi Fi, Hifi, Ausinių Mmcx, Atveju Hifi, Airpod, "pasidaryk Pats" Ausinių, Earphon, "bluetooth" Ausinių, Atveju Plačiau.

Stilius Ausis
Valdymo Mygtukas Taip
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Prekės Pavadinimas PULUZ
Modelio Numeris H17T TWS
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Atsparus vandeniui Taip
Vocalism Principas Orthodynamic
Kilmės KN(Kilmės)
Garso Valdymas Taip
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Yra bevielis Taip
Funkcija Sportas
"Bluetooth" Versija 5.0

Parašykite savo atsiliepimą!

H17T TWS Belaidžio 5.0 Ausinių ir "Bluetooth" Sporto Ausinės Hi-FI " Garso Tiesa, Belaidės Stereo Ausinės Su Įkrovimo Atveju Telefonai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai