Etninio Stiliaus Medvilnės Skalbiniai Patalpų Lauko Kilimas Retro Paprasto Mozaiką, Rankų Darbo Kilimų Studijų Miegamojo Sofos Pagalvėlių Namų Puošybai

€15.50

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w169318

Medžiaga mišinys

Pagrindinė sudedamoji medžiaga Pes (poliesteris)

Pagrindinio komponento turinį audinys yra 41% (imtinai) iki 50% (imtinai)

Audinio sub-komponentas poliesterio pluošto (poliesterio)

Audinio sudedamoji ingredientas turinio 45

Stačiakampio formos

Procesą, audimo staklės

Modelis juostele

Valymo tipas skalbti Mašinoje

PASTABA: (ši yra labai svarbu, prašom skaityti atidžiai!!!!)

1. Apie pristatymo laikas

Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo logistika.Mes pažadą pristatyti per 60 dienų nuo savo pristatymo pranešimą (ne savo užsakymą mokėjimo metu), pavyzdžiui, mokėjimo data, Kovo 28, 2019 m. Mes esame įsipareigoję pristatymas iki Gegužės 28 d., 2019 m. Jei jūs galite " priimkite tai taisyklė, prašome nusipirkti ją atidžiai.

2. Apie numatomą pristatymo laikas

Platforma tik prognozuoja, pristatymo laikas, pagrįstas dideliu duomenų.Tai yra nuoroda tik.Jis gali būti anksčiau, tačiau ji gali būti atidėtas.Pavyzdžiui, apskaičiuota, pristatymo laikas, įvežimo į rusijos platforma yra 21 dienų, tačiau mes negalime garantuoti 21 dieną nuo atvykimo.Jis gali būti tik 15 dienų.Tai gali užtrukti dar 45 dienas, kurios yra normalus.Jei ginčas yra pateikta vėliau, nei tikėtasi, todėl negali būti priimtas.elgetauti būti atleisti.

3. Apie logistikos stebėjimo informaciją

Skaitykite toliau pagal logistikos būdą, kurį jūs pasirinkote.

Paskelbta: www.juozasrimkus.lt Standartinis Pristatymas/ePacket Paketas/Kinija Paštu, Oro Paštu (kelios šalys nepalaiko ar tiesiog stebėti informaciją) / www.juozasrimkus.lt Saver Shipping (paprastas stebėjimo informaciją tik) / www.juozasrimkus.lt Premium Pristatymas.

Nepasiekiami: Cainiao Super Ekonomika / Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius / Yanwen Ekonomikos Oro Paštu.

4. Apie dydis

Kai kurie produktai yra medžiaga elastinga produktus.Po rankinis matavimo klaidos 1-4 cm yra normalus.Prašome būti pagrįstas prieš perkant.

5. Apie spalvų skirtumas

Mūsų produktai yra tikri strzałów.Tikrasis produktų ir vaizdai gali skirtis dėl skirtingų apšvietimas, ekranas arba gamybos partijos.Prašome atidžiai apsvarstyti prieš perkant.

6. Apie tarifus

Visos prekės parduodamos šioje parduotuvėje nėra jokių muitų į paskirties šalies.Tarifai visos paskirties šalys padengia pirkėjas.Prašome suprasti, vietos politikai prieš perkant.Ačiū.

7. Apie pakuotės

Mes ne pasiūlyti mažmeninės pakuotės ar tik pasiūlyti paprastą OPP maišelį.Jeigu jums pasiūlyti prekių, arba kaip dovana, prašome apsvarstyti pakavimo klausimais.

8. Apie tai, kad padalijimas

Jei produktas jums pirkti viršija svorį, apimtis arba kiekis apriboti logistikos bendrovė, mes atsiųsime du ar daugiau paketų atskirai.Pavyzdžiui, jei jūs perkate 15 kėdžių dangose, galime suskirstyti jas į 2 paketas,Vienas su 8 kėdžių dangose,kiti su 7 kėdžių dangose,ir siųsti juos tuo pačiu metu.Tačiau dėl įvairių pakuočių, mes negalime garantuoti, kad jie atvyks kartu, vienas Gal atvyks pirmą ir kitų atvyks vėliau.Prašome palaukti.Jei negalite priimti, prašome mums pranešti.

Žymos:Sofa Vyras, Nuotrauka Tapetes, Europos Kilimėliai, V Kilimas, Kilimų Durų, Kėdė Pagalvėlės Sėdynės, Macram, Lino Moterims, Dekoro Kambarys, Apima De Dekoratyvinės Pagalvėlės, Už Sofos.

Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Naudoti Malda
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Technics Rankomis Rišti
Funkcija Anti-Slydimo
Medžiaga 100% Poliesteris
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Modelio Numeris Kilimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Etninio Stiliaus Medvilnės Skalbiniai Patalpų Lauko Kilimas Retro Paprasto Mozaiką, Rankų Darbo Kilimų Studijų Miegamojo Sofos Pagalvėlių Namų Puošybai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai