Pet Žaislas Kamuolys 6cm Pavasario Narve Pelės atsparus Įbrėžimams, Teleskopinis Laido Plunksnų Žaisti Žaislas Kačių ir Šunų Augintiniai Atsitiktinių Spalvų H88F

€3.66

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w167867

Pet Žaislas Kamuolys 6cm Pavasario Narve Pelės atsparus Įbrėžimams, Teleskopinis Laido Plunksnų Žaisti Žaislas Kačių ir Šunų Augintiniai Atsitiktinių Spalvų H88F Aprašymas:

Savybės:

1. Įvadas - Tai pliušinis pelės žaislas narve .Labai įdomus ir pramogų.Padėti išvengti žalos jūsų baldai, sumažinti naminių gyvūnėlių vienatvę .

2. Instrukcija - Mūsų narvas pelės yra mini pliušinis žaislas.Kačiukai ir puppys gali turėti labai smagu su juo braižymo ir kramtomoji ji.Jis gali būti plaunami tiesiogiai, kai yra purvinas.

3. Medžiaga - mini-mouse yra pagamintas iš aukštos kokybės pliušas, netoksiškas, ir nereikia nerimauti, augintiniai, kurie nukentėjo nuo nosies.Šio žaislo savybės ilgaamžiškumo ir saugumo , dilimui , įbrėžimams atsparus .

4. Puiki Dovana - Puikus augintiniai ir gyvūnų savininkai !Gal naminių gyvūnėlių savininkams, yra pavargę baldai yra įkando/subraižyti iš augintiniai .Gal jie turi šiek tiek laiko praleisti laiką su savo augintiniais.Arba tiesiog gal augintiniai reikia naujų žaislų!

5. Dizainas - puikus išvaizdos ir ryškių spalvų bus pritraukti dėmesį šuo/katė.Arba jūs galite naudoti ją kaip papuošalas arba pakabukas.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiagos: metalas + pliušas

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Baterija: Ne

Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 16g

Naudojimas: naminių žaislų, pakabukas, ornamentas

Spalva: Atsitiktinis

Pakuotė :

1 x Pet Žaislas Kamuolys

Komplektą Sudaro:

1 x Pet Žaislas Kamuolys

Žymos:Pistoletas Atveju Camo Blue, Rėmai Cb500x 2020 M., Framelits Miršta Abc, Ginklų Valymo Juoda, Kia Cerato 5 šviesos, Tinklelis šviesos Yongnuo, Rėmai Juoda 70140, Pistoletas Atveju P226 P229, Pistoletas Atveju Iphone, Se.

Medžiaga Plunksna
Žaislai Tipas Pelių & Gyvūnų Žaislai
Yra Protingas Prietaisas No
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers

Parašykite savo atsiliepimą!

Pet Žaislas Kamuolys 6cm Pavasario Narve Pelės atsparus Įbrėžimams, Teleskopinis Laido Plunksnų Žaisti Žaislas Kačių ir Šunų Augintiniai Atsitiktinių Spalvų H88F

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai