Smart Gelio Alkoholio Rankų Dezinfekavimo priemonės, dezinfekcijos Jutiklis Automatinis Muilo Dozatorius 700ml Sieniniai Muilo Dozatorius

€6.81

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w167808

73171 karšto pardavimo punktas

Savybės:

1. Švarus ir saugus: built-in intelligent infraraudonųjų spindulių judesio jutiklis produktas turi stiprų anti-trukdžių gebėjimas, jautrus aptikimo funkcija, automatinis ir bekontakčius operacija, kuri gali išvengti antrinio kryžminės infekcijos.

2. Lengva naudoti: produktas yra sieniniai, maitinamas 4 AA baterijos, jokių laidų, lengva įdiegti, su LED indikatorius, patogiau naudoti naktį.

3. Aukštos kokybės medžiaga-produktas yra pagamintas iš ABS medžiaga, kuri yra netoksiški, atsparūs karščiui ir įbrėžimams atsparus, patvarus ir skaidrus konteineris leidžia vartotojams patikrinti gebėjimus ir lengvai nuvalykite.

Aprašymas:

Šis produktas yra protingas vertus sanitizer su platų naudoja, tinka naudoti vonios, virtuvės, mokyklų, ligoninių ir kitų vietų, saugias ir sveikas.

Techniniai duomenys:

Talpa: 700ml

Dydis: 110*100*185 mm

Maitinimas: 4 AA tipo baterijos / Micro USB 5V 1A

Indukcijos atstumas: 0-8cm

Medžiaga: ABS+KAIP

Svoris: 500g

Spalva: Balta

Pakuotė:

1* Rankų dezinfekavimo priemonės + priedai

1* Instrukcija

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos:Dr Seusa šriftą Knygos, Velnio Akis "iphone" X, Hex Varžtu Bžūp Juoda, E Klasės 2016 Specifikacijos, Forge Mickey Mouse, Forge Vožtuvas Vw Mk4, Forge Charbon Filmas, Velnias Auskarai 16g, Nerealieji 2 Komplektai.

Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Smart Gelio Alkoholio Rankų Dezinfekavimo priemonės, dezinfekcijos Jutiklis Automatinis Muilo Dozatorius 700ml Sieniniai Muilo Dozatorius

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai