Mados NAUJŲ 15VNT Nagų Šepetėliai Nagų Dailės Dizaino, Tapybos, Dotting Išsamiai Pen Šepečiai Pluoštas Įrankių Rinkinys Nustatyti Didmeninės

€1.66

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w167122

15PC Nagų Dailės Dizaino, Tapybos, Dotting Išsamiai Pen Šepečiai Pluoštas Įrankių Rinkinys Rinkinys

Savybės:

Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės!

Byla Medžiaga: dirbtiniais odos

Spalva: Balta

Tipas:Nagų Dailės RINKINĮ

Pen/šepetėlių Ilgis: app 18cm - 19cm

Medienos dotting pen ilgis: app 13cm - 13.8 cm, medienos rankena skersmuo: app 0.8 cm

Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

1 colis = 2,54 cm

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Ką Jūs Gaunate:

15vnt nagų šepetėliu/rašiklis

Mes priimame mokėjimus per Alipay; visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO; Vakarų Sąjunga, Qiwi ir TT (banko pavedimu) yra.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir užsakymo informacija yra teisinga, prieš pateikiant užsakymą.Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Įprastas pristatymo laikotarpis Brazilija yra 90-120 dienų; įprastas pristatymo laikotarpis Rusija yra 60-90 dienų; įprastas pristatymo laikotarpis kitų šalių yra 35-60 dienų.Pristatymo lemti laiko gal šiek tiek ilgiau dėl muitinės formalumų klausimais, blogas oras, darbymetis, ir netikėtų įvykių.Dėkojame už jūsų supratimą!

Esame dėkingi, kad jūs galite palikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti prekę; jei jūsų netenkina, prašome tiesiog susisiekite su mumis, ir mes padarysime viską, kad tarnauti jums.Ačiū už visą 5 žvaigždučių positve atsiliepimus!

Žymos:Nagų Dailės Adata, Nagų Papuošimai Pluoštas, Silicio Nagų Dailės Pagalvė, Nagų Dailės Peral, Prekių ženklų, Nagų Dailė, Nagų šepetėliu Pluoštas, K Nagų Dailės Nagų, Nagų Dailės Violetinė, Nagų Dailės Steril, Nagų Folija Meno Pluoštas Monstras.

Modelio Numeris Nagų Meno Rinkinys
Elemento Tipas Nagų Šepetėliu
Dydis app 18cm - 19cm
Medžiaga Dirbtiniais Odos

Parašykite savo atsiliepimą!

Mados NAUJŲ 15VNT Nagų Šepetėliai Nagų Dailės Dizaino, Tapybos, Dotting Išsamiai Pen Šepečiai Pluoštas Įrankių Rinkinys Nustatyti Didmeninės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai