4/5/6 Pakopos Bambuko Augalų Stovi Vazonas Stovo Lauko Reklamos Lentynos Laikiklis Namų Dekoro Patalpų Balkono Gėlių Vazonas Stalčiuko

€46.08

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w165405

4 /5 /6 Pakopos Bambuko Medinės Augalų Stendas Patalpų Gėlių Vazonas Turėtojas Lentynos

Specifikacija:

Pakopos Pasirinktinai:4 Pakopa /5 Pakopa/6 Lygio

Medžiagos: Bambuko Medinės

Spalva: Medienos

Dydis:

4 Pakopa:81x98x28cm

5 Pakopa:107x98x28cm

6 Pakopa:133x98x28cm

Savybės:

●TVIRTAS IR PATVARUS:

Priima aukštos kokybės bambuko medžio, kuris yra lengvas, tačiau yra stiprus ištvermė; aukštos temperatūros koksuojant taip pat padidino tvirtumo, kad būtų atsparūs drėgmei ir nėra lengvai deformuojasi, patvarus patalpose naudoti lauko sąlygomis.

●SOLIDUS:

Kelių pakopų žingsnis dizaino medžio augalų stendas, 4 Pakopos /5 Pakopa/6 Lygio sandėliavimo erdvė suteikia jums daug lankstumo įvairaus dydžio puodus ir sustorėti kompaktiškas mediena, skersiniai, kad ši augalų tvirtai stovėti guolių galia iki 100 kg, nesijaudink dėl vartė daugiau.

●PUIKUS DYDŽIO & TARPAI TAUPYMO:

Šis augalas ekranas lentynos yra puikus aukštis leidžia jūsų augalai gauna daug saulės šviesos, tuo tarpu neturi užimti daug vietos; organizuoti visus savo augalus kampe, gyvenamasis kambarys, valgomasis, balkonas arba denio, sodas.

●GRAŽUS IR PRAKTIŠKAS:

Stilingas dizainas ir carbonized giliai medienos spalva lengvai susilieja į savo namų dekoro; tai įvairių pakopa augalų lentynos bus surengti iki 10 vidutinių ar nedidelių dydžių puodų; padėkite jį ant denio arba tai vieta, priešais langus, tinkamas augalų ekranas laikymo patalpose ar lauke.

●IŠPLĖSTI NAUDOJIMAS:

Gali būti naudojamas kaip KELIS SAUGOJIMO EKRANAS LENTYNŲ STELAŽO, už įvairenybės, papuošalai, Smulkmenų knacks, žaislai, batai, knygos, augalai, prieskonių ir smulkūs prietaisai organizuoti gyvenamasis kambarys,miegamasis,namų kampe ,sodas,balkonas,kiemas,terasa,denio,parduotuvėse,mugėse ir pan.Taip pat geriausia švenčių dovana mamai,draugei,šeimos gimtadienis,vestuvės,Motinos Diena ir Kalėdos.Naminių kačių mėgsta šokinėti ant jo žaisti per.

●LENGVA SURINKTI:

Įrengimas, gali būti padaryta per 30 minučių vienas žmogus, viskas, ką jums reikia, yra lengvai sekti instrukcijas ir įtraukti aparatūros; nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors problemų, mūsų klientų aptarnavimo komanda, bus čia, kad padėtų jums.

Pakuotė:

1 x Gėlių Stovas Lentynos

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos:

1.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 cm klaidų,ačiū.

2.Produktai turi būti įrengti patys, prašome žinoti prieš perkant.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

Žymos:Augalų Stendas, Kelias, žalia Samanų, Metalo Puodą Stendas, Lauko Augalų Lentynos, Bambuko Augalų Puodą, 5 Pakopa Augalų Stendas, Bambuko Sodinamoji, 4 Pakopa Augalų Stovi Vazonas Bagažinės Patalpų, Vazonas Su Stovu.

Medžiaga bambuko
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Stilius Klasikinis
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimo Sąlygos Grindų
Tipas Puodą Padėklai

Parašykite savo atsiliepimą!

4/5/6 Pakopos Bambuko Augalų Stovi Vazonas Stovo Lauko Reklamos Lentynos Laikiklis Namų Dekoro Patalpų Balkono Gėlių Vazonas Stalčiuko

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai