Naujas Vintage Laišką Siuvinėjimo Laisvus Marškinėlius Moterims Medvilnės Ilgomis Rankovėmis, O Ant Kaklo Negabaritinių Hoodie Rudenį Atsitiktinis Chic Hoodies W13

€27.89

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w162487

PASTABA:

1. Prašome, pasirinkite dydį pagal dydžių lentelė .Jei dydis paveikslėlyje yra ne matomas, galite patikrinti dydis diagrama pateikta www.juozasrimkus.lt.

2.Dėl galimo fizinius skirtumus tarp skirtingų monitorių, produktų fotografija yra tik paaiškinamojo pobūdžio ir negali tiksliai atspindi realią spalvą, prekės gautos.

3.Čia gali būti raukšles skalbykla dėl logistikos ir pakavimo, ji atsistatys po plovimo.

Dydis Kryžiaus Peties(cm) Krūtinės Plotis(cm) Kūno Ilgis(cm) Rankovės Ilgis(cm) Vienas Dydis 69 136 72 56

1.Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė ,mes siūlome nuolaida ir nemokamas express shipping", kuri trunka tik maždaug 7 dienų atvykti.Drop laivyba ,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 2.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį https://www.17track.net/en 3.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos:Raštas Lg G3 Mini, Ilgos Kojinės Vaikams Pp, Magnetas šaldytuvas Vyšnių, Magnetas Stiklo Atveju, 5t, Raštas Lenovo 80q, Magnetas šaldytuvas šeimos, Magnetas Skylę 4mm 15x4, Raštas Lemfo Les1, Raštas Klavišą "nissan".

Modelio Numeris W013
Tipas Puloveriai
Dizaino stilius Mados , Laisvi , Atsitiktinis , Europos , Paprasta , gatvėje .
Kilmės KN(Kilmės)
Drabužių Ilgis Reguliariai
Prekės Pavadinimas ZESSAM
Elemento Tipas Hoodies
Rankovės Stilius Reguliariai
Amžius Amžius 18-35 Metų
Audinio Tipas Broadcloth
Stilius Atsitiktinis
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Medvilnės
taikoma kartų pažintys , dienos , prekybos , poilsio , paplūdimys , kelionės.
Svoris 0.65
Dydis OneSize
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Lytis MOTERIS
Su gobtuvu Taip
Apykaklės O-Kaklo
Tee Spalva Balta

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujas Vintage Laišką Siuvinėjimo Laisvus Marškinėlius Moterims Medvilnės Ilgomis Rankovėmis, O Ant Kaklo Negabaritinių Hoodie Rudenį Atsitiktinis Chic Hoodies W13

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai