Bambuko Audinio lango Turėtojas Saugojimo Popieriaus Langelį, Audinių Langelį Padengti, Automobilių Medienos Gaminius Hol 67JB

€7.04

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w162088

Savybės:

OOTDTY

Audinių bakas yra pagamintas iš aukštos kokybės Bambuko medžiaga, ne toksiškas, kietas, kietas, dėvėti, atsparus, patvarus ir tvirtas, turinti ilgai naudojant tarnavimo laikas, patikimas ir saugus ilgo laiko naudojimo.

Lygaus paviršiaus

Audinių konteineris turi gauti per bauda poliruoti procesas, kuris priklauso lygaus paviršiaus ir subtilus krašto, nėra lengva skauda pirštą, pareikšti savo nuostabų neliesti tekstūros.

Praktinių

Sunkiųjų medienos medžiagos audinių konteineris gali padėti jums išspręsti viduje siurbimo popieriaus poziciją ir padaryti jį patogiau vartotojams traukti vieną lapą audinių, net kai paliko audinių nėra daug.

Dekoratyvinis

Audinių konteinerių ne tik suteiks jums praktinių paslauga, tačiau taip pat turi gerą dekoratyvinę funkciją.Originalus Bambuko modelis atneš pobūdžio ir paprasta stiliaus, labai tinka daugelio šiuolaikinių dekoravimo stilių.

Taikymo sritis

Audinių bakas yra plačiai tinka namuose, restoranas, viešbutis, studijų kambarys, miegamasis kambarys, vakarienės kambarį ir pan.Didelio dydžio, audinių konteineris yra suprojektuotas didelis dydis siurbimo audinių.

Specifikacija:

Tipas: audinių bakas

Kiekis: 1pc

Medžiaga: Bambukas

Spalva: šviesiai ruda

Dydis:kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotė:

1* audinių bakas

Žymos:Dirbtiniais Medienos Sienos Lentų, Dirbtiniais Medienos Plytelių Kaimiškas, Dirbtiniais Tatuiruotė Marškinius Vyras, Dirbtiniais Baltos Rožės Vadovas, Dirbtiniais žiemos Automobilio Grindų, Fauxl Odos Nelaisvėje, Dirbtiniais Alavo Lubų Plytelių, Favidson Londono Pranešimų, Už Krepšiai Mergina šalis.

Stilius Japonija Stilius
Klojimo Būdas Sėdynės Tipas
Medžiaga Mediena
Taikoma Audinių Nuimamas Audinys
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Audinių Atveju
Modelio Numeris 67JB8YY102515-S

Parašykite savo atsiliepimą!

Bambuko Audinio lango Turėtojas Saugojimo Popieriaus Langelį, Audinių Langelį Padengti, Automobilių Medienos Gaminius Hol 67JB

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai