Atsparus vandeniui Apvalus Mini 3M Perrašomieji RDA Monetos Žymeklį 125KHZ T5577 Chip Prieigos Kontrolės Kortelės 200pcs/daug

€82.84

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w162073

Atsparus vandeniui Apvalus Mini 3M Perrašomieji RDA Monetos Žymeklį 125KHZ T5577 Chip Prieigos Kontrolės Kortelės 200pcs/daug

Specifikacija

Medžiaga:PVC

Dydis:Dia 25mm

Spalva:balta

Dažnis:125khz

Tipo lustas:T5577

Atmintis:363bit

Protokolas:ISO11784/785

Gali rašyti ir skaityti

Nuotraukos

Pristatymas:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Paprastai,mes galime laivas within2 3days.Kiti produktai,mes neturime instock gamybos laikas gali būti 4-7 darbo dienas.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Nuotraukos parodė gal ne patį accurated, nes mes atnaujinti mūsų produktai visą laiką.Sveiki atvykę į konsultacijas su mumis, jei jūs pastebėsite, yra klaidų, bet dėl mūsų gaminio discription!

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Mes atsiųsime atitinkamą adapterį, kad jūs, remdamiesi savo šalyje.Palikite pranešimą jeigu turite specialių reikalavimų.

8.Jokių papildomų muitų ar importo mokesčiai neįtraukiami.Mes pripažins pigių jums.Prašome susisiekti su mumis, jei norite delcare reali kaina.

Paslaugos:

1. Prašome susisiekti su mumis, jei mūsų gaminiai yra problema.mes bus išsiųsti naują arba iš dalies grąžinimo.prašome don ' t open ginčo tiesiogiai!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Jei nurodymai neturite atvyko laiku.susisiekite su mumis,mes grąžinsime arba viršija apsaugos laikas,tada jūs turite pakankamai apsaugoti laiko.Prašome don ' t open ginčo tiesiogiai.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos:Zigbee Kabinetas šviesos, Zigbee Vamzdis Detektorius, Zildjian Custom Pack, Zigzago Siuvimo Siūlai, Zig Painty Fx žymeklis, Zigbee 12v Led Juostos, Zildjian Cimbolai Krepšys, Zigzago Namas Antklodė, Zigbee Arduino Valdyba.

dažnis 125KHz
Modelio Numeris T5577
Tipo lustas T5577
Prekės Pavadinimas winfeng
Spalva Balta
Kilmės vieta GuangDong,Kinija
Punktas perrašomieji rda monetos tegus
Skaitymo nuotolis 1 - 10cm
Medžiaga PVC
Dydis 25mm
duomenų saugojimas 10 metų

Parašykite savo atsiliepimą!

Atsparus vandeniui Apvalus Mini 3M Perrašomieji RDA Monetos Žymeklį 125KHZ T5577 Chip Prieigos Kontrolės Kortelės 200pcs/daug

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai