4 Tinklai Augti Krepšiai Neaustinis Audinys Sodo Lova Stačiakampio Sodinimo Konteinerį, Auga Maišelis Audinio Sodinamoji Puodą Augalų Slaugytoja Patvarus

€5.71

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w161982

Sodo Iškėlė Sodinamoji Veltinio Audinio Lova 4 Suskirstyti Tinklų Patvarus Sodinimo Augti Banką Morkų Gėlių, Daržovių, Augalų Sodinimo Lova

Savybės:

- Tai sodinti sodo lova turi 4 skirstomi tinklai, 30(L)*30(W)*25cm(H) kiekvienam tinklo.Yra keletas išleidimo angos apačioje, naudinga sodinamoji augimą.

- Ne tik mūsų augti maišeliai yra pagaminti iš sunkiųjų sutirštės neaustinis audinys, todėl, kad jie yra ilgaamžiai, atsparumas korozijai ir nusidėvėjimui atsparus ir trunka metus.

- Tai sukėlė sodo lova yra geras sodinukai ir sodinamosios augimą, veikia su bet kokia medžiaga, puodą ar sodinamoji.Kubas leidžia jį ant bet kokio lygaus paviršiaus, stogo, kiemo, miesto sodai, betono, ir tt.

- Tai nuostabus būdas auginti daržoves be vargo-iš žemės, sodas.Tai lengva pakelti sodo lova.Tiesiog atsiskleisti jį ant bet kokio lygaus paviršiaus, kieme, denio arba patio, ir jūs esate pasirengę augti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Veltinis Audinys

Dydis: 60 (L)x 60(W)x25cm(H)

Kaip Valyti ir Saugoti:

1. Nėra būgniniai sausas, tegul maišelį išdžiovinkite ir įdėkite sandėliavimui.

2. Mes rekomenduojame naudoti a derinys sodo dirvožemio, ne įtampos dirvožemio ir užpildyti lova visiškai taip, kad šonuose nereikia urvas.

3. Kai sezonas baigėsi, lovos gali būti ištuštinti, saugoma ir naudojama pakartotinai.Tai yra mašina galima skalbti žemoje temperatūroje, taikant minimalų sujaudinimas ir mažai nugara.

Pakuotė:

1* x Audinio Iškėlė Sodinimo Lova

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos:Pakelta Lova Augalai, Augalų Plastiko Vazonas, Panaikinti Sodo Lova, Vazonas, Dekoro Vazonas, Ta Augti Krepšys, Ergo Augti Krepšys, Mini Augti Krepšys, Kurti Iškėlė Sodo Lova, Mediniai Pakelta Lova.

Dydis As shown
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris Audinio Iškėlė Sodinimo Lova
Medžiaga Augalų Pluošto

Parašykite savo atsiliepimą!

4 Tinklai Augti Krepšiai Neaustinis Audinys Sodo Lova Stačiakampio Sodinimo Konteinerį, Auga Maišelis Audinio Sodinamoji Puodą Augalų Slaugytoja Patvarus

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai