Unikalus Kabinti Vazonas Vaza Kaustytomis Geležies Gėlių Barelį Balkonas Vazonai, Vazonai Sienos Kabo Kibiras Sielovados Gėlių Dekoro Turėtojas

€3.53

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w161705

Aprašymas:

Specialiai metalo medžiagos pasirinktas šis vazonas, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą, apsaugo nuo deformacijos ir rūdžių, taip pat žalos atlyginimo ir išorės paspaudus.

Taip, kablys pakaba, kad tai lengva dirbti, pakabinti ant įvairių kasdien vietose, pavyzdžiui, turėklai, akių, sienos ir t.t.; taip pat patogu pasiimti.

Augalų turėtojas yra taikoma įvairių augalų, kurie yra numatyti jūsų gyvenime, pvz., gėlių, succulents, sausos gėlės, šilko gėlių ir vazoninių augalų.

Įvairi spalvų dizaino poreikius skirtingiems vartotojams sujungti unikalų sodo scena su paprasta appearnce sekti funkcija pobūdžio.

Pridėti šiek tiek spalvų, kad jūsų namai, balkonai, įstaigų ir kt.siekiant sukurti natūralų ir paprastą atmosferą, todėl jums jaustis atsipalaiduoti ir patogiai dirbti ir mokytis.

Specifikacija:

Spalva: kaip nuotraukose.

Dydis: 10*10*8cm.

Medžiaga: metalas.

Kartų: baldai, apdaila, viešbučius, biurus, sodo ir shooping prekybos centrai.

Paraiškos Būsena: sienos kabinti, kabinti vazonus ir kartu naudoti.

Stilius: paprastas.

Pakuotė:

1* metalo vazonas.

Žymos:Vazonas Mini, žolės Apdailos Vaza, Keramikos Augalų Puodą, Augalų Puodą, Apdailos Vaza Perpardavimo, Dekoro Vazonas, Dekoro Apdaila Vaza, Bonsai Puodą, Apdailos Levandų Vaza, Eleaf Apdailos Vaza.

Modelio Numeris JJ22885
Naudojimo Sąlygos Kabinti
Rinkinys Tipas No
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Stilius Pastoracinės
Tipas Kabantys Krepšiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Unikalus Kabinti Vazonas Vaza Kaustytomis Geležies Gėlių Barelį Balkonas Vazonai, Vazonai Sienos Kabo Kibiras Sielovados Gėlių Dekoro Turėtojas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai