Akmens Tapetai, Rock Lipnus Popierius Žievelės ir Klijuoti Splash Valdybos Sienos Skydelis Nuimamas Namų Dekoro

€13.38

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w161311

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Akmens Tapetai, Rock Lipnus Popierius Žievelės ir Klijuoti Splash Valdybos Sienos Skydelis Nuimamas Namų Dekoro, Kaiįklijuodami, įsitikinkite, kad sutampa ne mažiau kaip 1/8inch, nes popierius gali susitraukti šiek tiek dėl plėtimosi ir susitraukimo sienos laikui bėgant.

Švarios sienos išvengti dalelių ir dulkių ant sienos įtakos gyvuos efekto, tada nuplėšti siena lipdukas ir klijuoti jį bute ant sienos ir paspauskite jį tvirtai.

Galima klijuoti ant lygaus medžiagos paviršių, pavyzdžiui, sienų, plytelių, stiklo, baldų ir kt.su bet fono spalva.Atsparus vandeniui ir draugiškas aplinkai, lipnus, jokių klijų reikia, lengvai taikomas: jokių specialių įrankių ar nepatogus, injektavimo mišinio

Patarimai, kaip sienos klijuoti:

1. Įsitikinkite, kad paviršius turi būti įterptas yra lygaus paviršiaus, o ne pastos ant dalių su ausele ir raukšlės.

2. Pasirinkite vietą, pastos, išvalyti slankiojo dulkių ir alyvos dėmių ant faneros, ir užtikrina, kad paviršius yra sausas ir tvarkingas.

3. Padaryti paprastą planą pagal įdėjimą kad, žinoma, taip pat galite PASIDARYK pats pagal savo kūrybiškumą.

4. Švelniai nulupkite etiketę nuo apačios į popieriaus ir įklijuokite jį tiesiogiai be perduoti filmas.Kai įklijuodami, pirmą įklijuokite jį į vidurį ir tada plisti į kairę ir į dešinę.

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:PVC

dydis:45cm x 10m

Pakuotės Turinys:

1 x Sienos Lipdukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:Mūrinis Modelis, Lipni žievelės Klijuoti Tapetai, Akmens Apdailos Akmuo, Akmens Sienos, Nulupkite Ir Klijuoti Apmušalus Roll, Berserk Sienelė, 3d Rock Tapetai, Rock Tapetai, Sienos Lipdukas, Dekoro Vinilo.

Temos Abstraktus
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija Multi-piece Package
Scenarijus SIENOS
Medžiaga PVC
Klasifikacija Už Sienos
Modelio Numeris Sienos Lipdukas
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Cenzūruoti Kodas Kita
Stilius Europa

Parašykite savo atsiliepimą!

Akmens Tapetai, Rock Lipnus Popierius Žievelės ir Klijuoti Splash Valdybos Sienos Skydelis Nuimamas Namų Dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai