Šiltas galvos Apdangalai Vėjo Balaclava Veidą Skara Dviračiu

€8.69

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w161029

Kulka Taškų: 1、Užbaigti Galvos ir Kaklo Apsauga: Trys įrengimai vienoje,1 balaclava = 1 veidą padengti + 1 hat + 1 šalikas, kurį galima dėvėti, kaip visą veidą padengti arba bžūp.Thermo-aktyvus motociklo balaclava, balaclava slidinėjimas, suteikti jums ultimate apsauga nuo šalčio, vėjo dega, dulkių, UV spindulių ir net uodų įkandimo.Idealus kaip universali apsauga pagal bet kurio tipo šalmą.Ji taip pat yra šiltas galvos apdangalai, naudoti ypač žiemą, apsaugoti savo galvos, taip pat iš šalčio ir žiemos.

2、Kvėpuojantis Minkštas Audinys: atspariais, tampri ir pralaidžios orui medžiagos, suteikti premium veiklos NR. pilling, Orui, Patvarumo, Wicking, Trinčiai ir anti-static funkcija.Prisitaiko ir prie galvos formos.Nedirgina odos.Siūlės yra kvėpuojantis audinys vieta, nosies orui.Be to, jie yra Itin Patogūs, Lengvi, Packable ir Skalbti Mašinoje.

3、Vėjo ir atsparus Vandeniui: išorinis sluoksnis yra Lycra audinio, kuris yra labai gero vėjo ir atsparus vandeniui vaidmenį.Ypač tinka šaltą žiemos naudoti.Mažinančiu ir kvėpuojantis, pamušalas yra storesnis polar fleece, labai šiltas, bet jausmo neturi jaustis pernelyg drėgna, nes mūsų balaclava turi gerą vėdinimą ir leidžia balaclava išlaikyti tinkamą temperatūrą.

4、Universalus Unisex Dydis: Ji yra elastinga, plokščia ir ne nuspaudžiant siūlės, kuri labai pagerina patogumą dėvėti, tinka bet kokio dydžio galvos, šiltas ir teikia galutiniam žiemą apsaugą ir komfortą.Atviros ir uždaros balaclava, šaliką, kepurę, neck gaiter.Gali būti dėvimi ant savo ar naudojama kaip papildoma apsauga ir izoliacija pagal kokį nors šalmą ar skrybėlę.Ekstra ilgas kaklas leidžia balaclava, siekiant palenkti savo marškinius ar švarką, kad jus apsaugoti nuo vėjo.

5、Suteikti Jums Patogu: jus šilta, sportas, motociklų sportas, bėgimas, dviračių sportas, išvykos pėsčiomis, kopimas į kalnus, snieglenčių sportas, airsoft, dažasvydis, medžioklė, taktinio mokymo, dviračių ir kitų veiklos lauke.Pagrindinis apsaugos nuo šalčio, vėjo, dulkių ir UV spindulių, saulės, galvos apdangalai Pluoštas.Puikiai tinka moterims ir vyrams.

Ypatybės: Elastinga, minkšta ir kvėpuojanti medžiaga

Sun & UV Apsauga

Greitai džiūsta dizainas,drėgmės wicking

Lengvas ir patogus

Be raukšlių ir nešiojamieji

Patvarus & patikimas

Vėjo & dulkėms

Multi-ketinti,idealiai tinka neck gaiter,veidą skara,atvira ar uždara balaclava

Specifikacija:

Medžiaga:elastingos, vilnos/composite vilnos/dragon masto ju

Svoris: apie 150g

Dydis: vienas dydis tinka labiausiai

Pakavimo Sąrašas:

1 x Balaclava Veidą Skara

Žymos:Armijos Balaclava, Balaclava Moterims, Galvos Apdangalai žiemą, Veido, Galvos Apdangalai, Balaclava Besiūliai, Balaclava Vasaros, Tušas Vėjo, Veido Motociklas, Gabalas Rato, Kepurė Balaclava.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Balaclava Pilna Veido Kaukė
Lytis VYRAI
Svoris about 150g
Medžiaga Medvilnės

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiltas galvos Apdangalai Vėjo Balaclava Veidą Skara Dviračiu

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai