Nešiojamų Telefono Fotoaparato Objektyvas Monokuliariniai Teleskopas Super Artinimo Teleskopas Vandeniui Medžioklės Pėsčiųjų Žiūrėti Fogproof

€12.79

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w160787

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Stilius: vieną, nustatyti

Didinimas: 10-300 kartus

Tikslas objektyvo skersmuo: 25mm

Tikslas objektyvo išorinis skersmuo: 33.0 Mm

Prizmė medžiaga: BK4

Veidrodžio korpuso medžiaga: patvari metalo, aliuminio konstrukcijos, minkšta guma, oda

Židinio nuotolis: Pasukti per okuliarą koreguoti judėjimo rankenėlę sklandžiai ir tiksliai fokusuoti

Danga: tikslas objektyvas yra multi-layer plačiajuosčio ryšio mėlyna danga, o vidinė pusė padengta bespalvis infraraudonųjų spindulių foldback plėvelės, norėdami išspręsti problemą, dėl nepakankamo apšvietimo pakeitę į daug kartų, ir, kad scena yra aiškus ir skaidrus

Trumpiausias dydis: 127mm x 42mmX42mm;

Didžiausias matmuo: 200mm x 42mm

Laukas: 10 kartų: 3.5°~300 kartų: 2.0°

Grynasis svoris: 66g, 212g, 272g, 277g, 514g

Bruto svoris: 66g, 212g, 272g, 277g, 514g

Pakuotės dydis: 20*5*5cm

Pakavimo forma: carton

Vieną paketą (aksesuaras), sąrašą: 1pcs* teleskopas 1pcs* nuvalykite

Arba

Sąrašas standartinių pakuočių (reikmenys): 1pcs* teleskopas 1pcs* nuvalykite skudurėliu 1pcs* trikojo (atsitiktinė spalva) 1pcs* mobiliojo telefono laikiklis

【 HD Monokuliariniai Teleskopas】:Su BAK4 prizmė objektyvo dizainas, Gauti aiškesnes ir ryškesnes nuotraukas su 30X arčiau didelis laukas.Tai bus nuostabi žiūrėjimo patirtį.Puikus Paukščių stebėjimo, Gyvūnijos, Medžioklės, Kempingas, Dekoracijos, Lauko Sporto.

【Pilna priedai】:Ateina su patvarus aliuminio lydinys trikojo ir universalus Išmaniojo telefono turėtojas.Suderinama su beveik visomis Išmaniojo telefono.Stabilaus trikojo greitai HD fotografija akimirksniu dalintis gražių ir nuostabių akimirkų su šeima ir draugais.

【Viena Ranka Dėmesio Monokuliariniai】:Tai monokuliariniai yra lengva laikyti viena ranka.Ergonomiškas dizainas padeda jums sutelkti dėmesį į savo tikslą greitai ir tiksliai, su viena ranka.Ir gumos šarvai su juostelėmis leidžia patogiai naudoti ir saugo ją nuo paslysti iš jūsų rankos.

【Vandeniui ir Lengvai Dėmesio】:Kompaktiškas ir Tvirtas kūnas, kad ji atlaikyti sunkiųjų oras.Ji negali atsispirti, šviesos, vandens, bet negali būti naudojama sunkiųjų lietaus, ilgą laiką arba mirkyti vandenyje.Viena vertus, HD dėmesys gali pamatyti judančius objektus aiškiai.

【Patogus Akių Puodeliai 】:Stebėti iš Arti Judėjimo Be Komforto - Reguliuojamas Antdėklai Yra Susukti Aukštyn ir Žemyn, ir Gali Būti Peržiūrėtas Patogiai, Su Ar Be Akinių.

Paketų Sąrašo: 1pcs* teleskopas 1pcs* nuvalykite

Arba

1Pcs* teleskopas 1pcs* nuvalykite skudurėliu 1pcs* trikojo (atsitiktinė spalva) 1pcs* mobiliojo telefono laikiklis

Žymos:Pagal žiūronai, Popieriaus žiūronai, Praktica žiūronai, Skaitmeniniai žiūronai, Jaunimo žiūronai, Vaiko žiūronai, Rodyti žiūronai, Durų žiūronai, Originalus žiūronai, Paprasta žiūronai.

Modelio Numeris Super Artinimo Teleskopas
Tipas Žiūronai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Nešiojamų Telefono Fotoaparato Objektyvas Monokuliariniai Teleskopas Super Artinimo Teleskopas Vandeniui Medžioklės Pėsčiųjų Žiūrėti Fogproof

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai