10mm Vieną Pavasario Įmontuoti Mechaniniai Vandens Siurblio Veleno Sandariklio 5vnt

€8.60

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w159382

Specifikacija: Produkto Pavadinimas Vandens Siurblio Sandarikliu Vidinis Skersmuo 10mm/0.4" Išorinis Skersmuo 20mm/0.8" Bendras Dydis 20 x 35mm/ 0.8" x 1.4" D*H) Medžiagos, Gumos, Metalo, Keramikos Spalvos Juoda, Sidabras Tonas, Balta Masė 85g Pakuotės Turinys 5 x Vandens Siurblio Sandarikliu

Aprašymas: du kartus į veidą, vieną pavasarį, gumos dumplės struktūros, lengvas montavimas.Plačiai naudojama auto-aušinimo siurbliai, maišytuvai ir kitų besisukančių įranga.

Priežiūra turi būti imtasi siekiant išvengti montavimo nuokrypiai montuojant

(1), sugriežtinti liaukos turėtų būti atliktas po to, kai derinant kablys, varžtai turi būti tolygiai ant šakos, siekiant užkirsti kelią liaukos veido deformacija, su feeler patikrinti taškų, paklaida yra ne didesnė nei 0,05 mm.

(2), patikrinkite įvadą ir veleno arba įvorės skersmuo su atotrūkį (tai yra, koncentriškumas), maždaug vienodas, feeler patikrinti taško, tolerancija yra ne daugiau kaip 0.01 mm.

2, suma pavasarį suspaudimo pagal taisykles, negali turėti per daug arba per mažas reiškinys, reikalingas klaida 2.00 mm.Per Generalinės Asamblėjos padidinti pabaigos veido, nei spaudimo paspartinti pabaigos dėvėti.Per mažas rezultatas bus mažesnis nei slėgis negali žaisti uždarymo poveikį.

3, dinamiškas žiedas po įdiegimo, dinamiškas žiedas galės automatiškai pavasarį atgal į pavasarį atgal.

Montavimo vieta reikalavimus

Siekiant užtikrinti stabilią mechaninė operacija, ilgą gyvenimą ir mažai nutekėjimo veiklos, labai svarbu įdiegti teisingai, ant mašinos.

Apie Siuntos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes tikimės, kad jūs suteikiate mums įvertinti objektyvią tiesą.Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos:Siurblio Veleno, Antspaudas Vandens, Pabaigos Antspaudas, Ritė Vandens, Siurblys Vandens Antspaudas, 20mm Mechaninis Sandariklis, Veleno Sandariklis, Alyvos Siurblio Sandarikliu, Mechaninis Sandariklis Siurblio, žemiau Mechaninis Sandariklis.

Svoris 18g
Dydis 10mm

Parašykite savo atsiliepimą!

10mm Vieną Pavasario Įmontuoti Mechaniniai Vandens Siurblio Veleno Sandariklio 5vnt

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai