Superherojus rankogalių segtukai Aukštos Kokybės Klasikiniai TV Filmą, Animacinį bižuterijos Cosplay/Dovanos Moteriai, Vyrai

€3.36

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w15906

Sveiki atvykę į HBSWUI 's store

Pristatymas

1.Sąlygų Siunta: Prieš užsakant, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

Vežimo hongkong post arba china post", jis bus lėtas, nes dabar iš darbymetis,pls supratimą.

2.Laivybos Įmonėms:

Mes paramos siuntą "DHL" (4dienos) EMS(10days)UPS(4-5days),HK Post Oro Pašto

Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome

susisiekite su manimi, nemokamai.

Grąžinimo Politika

Elementą, kurį gaunate bus toks pat, kaip paveikslėlyje ir specifikacija parduotuvėje, klientas turi grąžinti juos geros būklės, per 3 dienas nuo gavimo dienos juos iš pardavėjo.tuo pačiu metu,paštu pardavėjas stebėjimo Nr. sklypas.Grąžinamosios išmokos suma bus ne apima laivybos ir tvarkymo išlaidas.

Atsiliepimai

Duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, labai rimto požiūrio ir mes įsitikinkite, kad mes galime išspręsti jūsų problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Visi mano daiktai yra geros kokybės.Linkiu, kad jums patinka mano straipsniai ir paslaugos.prašome palikite man teigiamus atsiliepimus.labai ačiū!

jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas!!

Žymos:Kūdikių Drugelis Suknelė, Prisegamas Bom, Honda Cbr 600 F4 Motociklų Dalys, Pcb Remontas Vielos, Rožinė Satino Marškinėliai, Zip Prisegamas, Joker Apranga, Plieno Prisegamas, Cufflink Ir Kaklaraištis Klipas Rinkinys, įrašo Kaklaraištis.

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Klasikinis
Elemento Tipas Kaklaraištis Įrašus & Rankogalių Segtukai
Lytis Unisex
Modelio Numeris HRXFBJG05
Medžiaga Metalo
Formos\modelis Gyvūnų
Metalų Tipas cinko Lydinys
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas HBSWUI

Parašykite savo atsiliepimą!

Superherojus rankogalių segtukai Aukštos Kokybės Klasikiniai TV Filmą, Animacinį bižuterijos Cosplay/Dovanos Moteriai, Vyrai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai