Yhotmeng Seksualus apatinis trikotažas nėrinių liemenėlės ir kelnaičių komplektai-ultra plonas taurės trikampis taurės skaidrus liemenėlė nustatyti, apatinis trikotažas moterims, nr. plieno žiedas

€8.45

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w158796

1. Rusijos pirkėjas turi pateikti pilną, pavadinimas, užsakymo iki prekės išsiųstos.Rusijos post office prašymą PILNAS PAVADINIMAS imtuvas ant pakuotės.Jei negalite priimti paketą, nes tu ne pasiūlyti savo vardą, pavardę, pardavėjas nėra atsakingas už, kad ir pardavėjas negali priimti jūsų prašymą grąžinti pinigus.

2. Pirkėjas turi pasiūlyti išsamią adreso ir telefono numerį.Jei negalite priimti paketą, nes tu negali pasiūlyti išsamią adreso ir telefono numerio, pardavėjas nėra atsakingas už, kad ir pardavėjas negali priimti jūsų prašymą grąžinti pinigus.

3. Pardavėjas priima tik grąžinti pinigus dėl šių priežasčių:

A: Kokybės problema

B: Siųsti klaidingą spalvos, neteisingas dydis, negerai punktas

C: Paketo praradimas

4. Pardavėjas nesutinka grąžinti pinigus dėl šių priežasčių:

A: dydis netelpa:

1. Pirkėjai iš viso pasaulio ir kiekvieno iš jų turi skirtingas krūtų formą, mes negali garantuoti visiems puikiai tinka apatiniai.

Apsipirkimas internete yra rizikos, bet negalite įdėti visą riziką dėl pardavėjas, kai apatiniai netinka.Jei dydis netinka, mes priimame grąžinti pirkėjui grąžinant produktą atgal, o ne visa grąžinamoji išmoka, be pirkėjui grąžinant produktą atgal.

2. Pirkėjas negali kaltinti pardavėjo rodo, neteisingas dydis, nes galutinis dydžio jums pasirinkti yra iš savo sprendimą.

B: Tiny splotch produktus.Produktai gali išeiti maža splotch per pakavimas ir pristatymas.Jis gali būti plaunami, tai nėra kokybės problema.

KAI JŪS PERKATE ŠĮ ELEMENTĄ, TAI RODO, JŪS SUTINKATE, ŠIOSE TAISYKLĖSE, AČIŪ.

Žymos:Darbalaukio Fontanas, Desertas Tapetai, Detektyvas Apranga, Pyragas Stalo Dekoras, Vakuuminis Stalas, Antkakliai Moterims.

Modelio Numeris 121
Juostos Tipas Pakoreguota-dirželiai
Nepadori Nuotrauka No
Apdaila Siuvinėjimo
Uždaryti Tipas Trys Kablys ir akių
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Stilius sexy
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Modelio Tipas Gėlių
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Spandex
Prekės Pavadinimas yhotmeng
Lytis MOTERIS
Liemenėlė Stilius Be pamušalo
Elemento Tipas Bra & Trumpai Rinkiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

Yhotmeng Seksualus apatinis trikotažas nėrinių liemenėlės ir kelnaičių komplektai-ultra plonas taurės trikampis taurės skaidrus liemenėlė nustatyti, apatinis trikotažas moterims, nr. plieno žiedas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai