A8 Prabanga Tonas Valdybos JRC5532+ALPS27 Tipas Potenciometras Preamplifier

€33.63

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w156676

1.JRC5532 yra priimtas.

2. Pagrindinis srovės elektrolitinius kondensatorius signalo priėmė garsaus prekės ženklo, ir pagrindinis filtro kondensatorius priima ELNA680UF*2+1000UF*6, užtikrinant tvirtą ir nepertraukiamo maitinimo palaikymo.

3. Atsparumas priima penkių žiedų metalų varža, ir pagrindinis srovės priima penkių žiedų metalo plėvelės atsparumas, kurių tikslumas ±1%, o tai užtikrina gerą signalo ir triukšmo santykis visos mašinos.

4. Kairiojo ir dešiniojo kanalo įvestis, sankabos, kondensatoriai, kartu su WIMA2.2UF, todėl didelio žingsnio aiškiau ir garso saldesnis!Derinys aukštos ir žemos garsai yra labiau tobula!

5. PCB priima 1.6 mm storio dvipusė plokštelė, 2.0 Oz vario storis ir visą procesą purškimo alavo užtikrinti gerą pability srovės.Pirmas cl PCB kokybės.

6 naudoti visiškai uždara dulkėms potenciometras, daugiau stabilių rezultatų, patvaresni nei įprasta potenciometras!

7. Elektros instaliacijos išdėstymas, visos plokštės yra gana griežtas ir pagrįstas.Stabilus ir patikimas veikimas, tolygus ir kieto žemo dažnio, puikus Signalo ir triukšmo santykis, platus dinaminis diapazonas; Aiški informacija, puikus trumpalaikis atsakas, visų rūšių muzikos gali būti žaidžiamas ramiai, šeimos peržiūros aplinka yra labai geri.

8. Priekyje etapas yra įrengta tiesiogiai perjungti ir lenta yra įrengta su op-Amp lizdas, kuris gali būti pakeistas ir atnaujintas laisvai pagal savo pomėgius.Jis yra lankstus ir patogus naudoti, norėdami patenkinti skirtingus klausymosi jausmus.

Maitinimo įtampa: AC 12V-18V.

spalva:juoda

Medžiaga:ABS

dydis:56.5x56.5x67MM

Pakuotės Turinys:

1 * Tonas valdyba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos:104 Colių, Honda City Multimedijos Sistemos, Hifi Potenciometras, Prieš Tonas, Valdybos Potenciometras, Preamp, Preamp Xlr, Stiprintuvo Dartzeel, Valdybos Preamplifier, Preamplifi.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Maksimali Galia Vienam Kanalui NE GALIA
Modelio Numeris YJ

Parašykite savo atsiliepimą!

A8 Prabanga Tonas Valdybos JRC5532+ALPS27 Tipas Potenciometras Preamplifier

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai