Modalinis Kelnės Vyrams Aikštė Modelis Atspausdintas Apatiniai Mens Penties Boxershorts Medvilnės Mados Trumpikes Vyrų 2020 Karšto Juoda

€3.14

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w154469

1. Apie medžiagas naudojame grynas natūralus geros žaliavos, aktyvų ir natūralus dažymo medžiagos, audinio aplinkos apsaugos minkštas ir atkaklus, daug jaučiasi.Suteikti jums geriausią patogus nešioti patirtis.

2. Apie dizainą, 3D dizaino u-formos išgaubti dėklas ir didesnių kvėpuoti.Tegul jūsų "paslaptis" yra geresnės sveikatos ir jaučiasi jauki aplinka. 3cm pločio diržas gali atnešti geresnį komfortą.Minkšta ir elastinga.Tai yra pašalinti suspaudimo ir įtampą.Ilgai vartojant nebus atlaisvinti.

3. Apie paslaugų Esame profesionalų komanda, kuri specializuojasi pardavimo.Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su savo interneto paslaugų.Mes susidoroti su savo problema laiko.

4. Apie laivybos renkamės greičiausias ir labiausiai pilną logistikos pristatymą siųsti savo paketą atsižvelgiant į įvairių šalių.Jei negavote savo paketą 60--90days, nesijaudinkite.Tiesiog susisiekite su mumis ir mes jums padėsime išspręsti problemą.

dydis vienas dydis,jis yra tinkamas 45-90kg

Žymos:Jocky Boxershorts Vyrai, Boksininkas, Boksininkas Vyrų Apatiniai, Micro Modalinis Apatiniai, Ananasų Rankšluostį, Penties Bebe, Calecon Vyrai, Or130, Bauda Medvilnės Boksininkas, Vyrai Welet.

Stilius boksininkas trumpikės
Spalva juoda,tamsiai, tamsiai mėlyna
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Nėra. s18
Dizainas U dizainas
Dydis Vienas dydis
Medžiaga Pieno Šilko
Modelio Numeris s18
Modelio Tipas Spausdinti
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas rongge

Parašykite savo atsiliepimą!

Modalinis Kelnės Vyrams Aikštė Modelis Atspausdintas Apatiniai Mens Penties Boxershorts Medvilnės Mados Trumpikes Vyrų 2020 Karšto Juoda

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai