Aukštos Kokybės 2VNT Gryno Žalvario, Dušas, Vonios Durų Rankenos ir lazdų bumbulai, Namų Dekoravimas Ekranas Kabineto Durų Rankenėlės

€57.40

Prieinamumas: Yra sandėlyje

w153180

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Jei perkate 2 dalių ar daugiau vieną kartą,jūs gausite 3% nuolaida;

Kuo daugiau perkate,tuo didesnė nuolaida jums bus laimėti, O(∩_∩)O~ Aukštos Kokybės 2VNT Gryno Žalvario, Dušas, Vonios Durų Rankenos ir lazdų bumbulai, Namų Dekoravimas Ekranas Kabineto Durų Rankenėlės JF1810 Aprašymas:

Būklė:100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės

Pavadinimas:Durų Rankenėlės

Spalva: Poliruotas Chromo

Medžiaga: Žalvaris

Pritaikyti Stiklo Storis: 6~12mm

Patarimai Skylės Diametras Stiklo 8-15mm

Pastaba:Prašome leisti 1~3mm matavimo nuokrypis,ačiū.Pakuotė:

2VNT jūsų pasirinkti Durų Rankenėlės

Mokėjimo

Mes priimame mokėjimus per Bookers", Vakarų Sąjunga,Kredito Kortelės,Qiwi Piniginė,Banko pavedimu.Paramos www.juozasrimkus.lt Sąlyginio Deponavimo.

Tarptautinės pirkėjai--PRAŠOME ATIDŽIAI PASTABA:

a) Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčius.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Pristatymas

Mes atsiųsime jūsų užsakymų 1-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekio), po apmokėjimo.

Grąžinimo Politika

Pastaba:Vyrai defektų nėra garantuotas,pavyzdžiui, žalos po naudojimo,vandens padarytos žalos ir t.t.Jei nesate patenkintas mūsų pozicijos,jūs turite 14 dienų susisiekite su mumis, kai jį gavo.Jei it\ \ 's daugiau nei 14 dienų,jis laikomas naudojamas ir mes laimėjo\'t klausimas, bet grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei per 14 dienų galite juos grąžinti ar keitimo.Grąžinti prekes, mums su sekimo numerį,Mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ( bet NE būti, laivybos mokestis mes mokama už daiktą ), arba jums gali tekti pakeisti.

Grįžti laivybos mokesčiai turėtų būti mokami pagal pirkėjo.

Apie mus Esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė.Aukštos produktų kokybės,prieinamomis kainomis,puikus klientų aptarnavimas ir patikimą kredito reitingus yra mūsų principas. :)

Dėkojame už jūsų aplankyti ir pasveikinti atgal.^_^

Grąžinimo Politika

Atkreipkite Dėmesį:Vyrai defektų nėra garantuotas,pavyzdžiui, žalos po naudojimo,vandens padarytos žalos ir t.t.Jei nesate patenkinti savo daiktus,jūs turite 14 dienų, kreipkitės į mus grąžinti jį nuo tos dienos, kai jūs jį gavo.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 14 dienų, jis laikomas naudojamas ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei per 14 dienų,galite pasikeisti elementus,ir jūs galite, kaip tai padaryti:

Žingsnis 1) E-mail mums per 7 darbo dienas, ar pokalbių su jav Prekybos Vadybininkas.

2 etapas) Siųsti nuotraukas mums apie problemas, daiktų ar kažkas kita informacija.

Žingsnis 3) Grąžinti prekes, mums su sekimo numerį,Mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ( bet NE būti, laivybos mokestis mes mokama už daiktą ), arba jums gali tekti pakeisti.

Grįžti laivybos mokesčiai turėtų būti mokami pagal pirkėjo.

Apie mus Esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė.Aukštos produktų kokybės, prieinamomis kainomis, puikus klientų aptarnavimas ir patikimą kredito reitingus yra mūsų principas.Jei jums patinka mūsų produktus, prašome įtraukti mūsų parduotuvė jūsų "Pridėti į Pageidavimų Sąrašą".Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. paštu pranešimą ar Prekybos Vadybininkas, Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą kuo greičiau.

Dėkojame už jūsų aplankyti ir pasveikinti atgal.^_^

'

Žymos:Denio Aparatūros, Aliuminio Pavarų Dėžė, Tvarkyti Ekranas, Durų Sargas, Passepartout, Aliuminio Lydinys Durų Rankena, Durų Rankena Nematomas, Durų Rankena Plokštė, Vonios Rankenėlė, Durų Rankena (vidinė Spyna.

Paviršiaus Apdaila Poliruoti
Prekės Pavadinimas OuXinDiLong
Modelio Numeris JF1810
Tipas Durų Rankenos
Medžiaga ŽALVARIS

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukštos Kokybės 2VNT Gryno Žalvario, Dušas, Vonios Durų Rankenos ir lazdų bumbulai, Namų Dekoravimas Ekranas Kabineto Durų Rankenėlės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai